1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LAÜ’DE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI TC’Lİ ÖĞRENCİLERE DE VERİLİYOR
LAÜ’DE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI TC’Lİ ÖĞRENCİLERE DE VERİLİYOR

LAÜ’DE PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI TC’Lİ ÖĞRENCİLERE DE VERİLİYOR

“Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı”nın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilere de 100 öğrenci kontenjanı ile eğitim vermeye başladığı belirtildi.

A+A-

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi bünyesinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti uyruklu öğrencilere eğitim veren “Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı”nın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilere de 100 öğrenci kontenjanı ile eğitim vermeye başladığı belirtildi.

LAÜ’den yapılan açıklamaya göre, Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Oğuz Serin, sertifika programında 2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde yoğunlaştırılmış iki dönemlik Pedagojik Formasyon Eğitimi verileceğini, programın birinci yarıyılının 15 Şubat - 8 Mayıs tarihleri arasında, ikinci yarıyılının da 10 Mayıs-31 Temmuz tarihleri arasında tamamlanacağını ifade etti.

Serin, Pedagojik Formasyon derslerinin LAÜ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi dersliklerinde yapıldığını belirterek, programı başarıyla tamamlayan TC uyruklu tüm öğretmen adaylarının, TC Milli Eğitim Bakanlığı’nca Eylül ayında yapılacak olan öğretmen atamalarına yetişebileceklerini de sözlerine ekledi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.