1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LAÜ’NÜN YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURULARI BAŞLADI
LAÜ’NÜN YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURULARI BAŞLADI

LAÜ’NÜN YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA BAŞVURULARI BAŞLADI

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ)’nün 2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi yüksek lisans ve doktora programlarının başvuruları başladı.

A+A-

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ)’nün 2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi yüksek lisans ve doktora programlarının başvuruları başladı.

LAÜ Basın Halkla İlişkiler Tanıtım ve Reklam Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2013-2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi için yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alınacak.

Açıklamada, LAÜ Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü’ne bağlı toplam 12 yüksek lisans ve 5 doktora programına öğrenci kabul edileceği kaydedildi.

Adaylar, başvuru için gerekli bilgileri www.eul.edu.tr internet adresinden veya 660 20 00 numaralı telefondan 3091’i arayarak öğrenebilecek. Başvuru formu ise Kayıt Kabul ve Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nden veya internet adresinden temin edilebilecek.

Lefke Avrupa Üniversitesi’nin 2013 – 2014 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde başvuru kabul edeceği yüksek lisans ve doktora programları şöyle:

“Yüksek lisans programları; İşletme, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Mimarlık,  Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İletişim Bilimleri, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Uluslararası Ekonomi ve Finans, Sağlık Yönetimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İngilizce Öğretmenliği.

Doktora programları; İşletme, Mimarlık Çevre Tasarımı ve Yapı Bilimleri, İletişim Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması.”

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.