1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LE CHATEAU LAMBOUSA OTEL’İNE AH&LA ÜYELİĞİ
LE CHATEAU LAMBOUSA OTEL’İNE AH&LA ÜYELİĞİ

LE CHATEAU LAMBOUSA OTEL’İNE AH&LA ÜYELİĞİ

GAÜ bünyesinde turizme kazandırılma çalışmaları süren Le Chateau Lambousa Hotel’in, merkezi Washington DC de bulunan Amerikan Turizm ve Konaklama Eğitim Vakfı (AH&LA) üyeliğine kabul edildiği bildirildi.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde turizme kazandırılma çalışmaları süren Le Chateau Lambousa Hotel’in, merkezi Washington DC de bulunan Amerikan Turizm ve Konaklama Eğitim Vakfı (AH&LA) üyeliğine kabul edildiği bildirildi.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, dünyanın 90 ülkesinde, 200’ü aşkın üniversite ve kuruluşla işbirliği yapan ve 110 yıllık bir geçmişe sahip olan AH&LA Başkan Yardımcısı Joori Jeon, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığındaki GAÜ heyetini kabul etti.

Akpınar, Le Chateau Lambousa’nın AH&LA kurumsal üyeliğine kabul edilmesinin KKTC ve GAÜ adına gurur verici olduğunu söyledi. 

Akpınar, bu yıl ilk kez Amerikan Koleji’nde 14-16 yaş grubundaki öğrencilere AH&LA Otelcilik programlarını başlatarak, Kıbrıs’ta turizm ve otelcilik eğitimine daha erken yaşlarda,  bu sektörde kariyer yapmak isteyen öğrencilere turizm sektörünü sevdirmek ve daha bilinçli olunmasını sağlamak istediklerini anlattı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.