1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKE BELEDİYESİ DİBE VURDU
LEFKE BELEDİYESİ DİBE VURDU

LEFKE BELEDİYESİ DİBE VURDU

LEFKE BELEDİYESİ DİBE VURDU

A+A-

Kıb-Tek’e kesilen 109 TL’lik çek KKTC Merkez Bankası Takasından geri döndü.

*Kıb-Tek’e kesilen 109 bin TL’lik çek geri döndü. Ancak  seçim zamanı Lefke Bölgesinin elektriği kesilerek zor durumda kalmaması ve Belediye Başkanı Mehmet Zafer’in politik bir tartışma yaratmasına meydan verilmemesi için Lefke Belediyesi ile bölge su motorlarının elektrik akımı Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akim’in direktifi ile kesilmediği öğrenildi.

Çalışanın sosyal haklarını kısacası Sosyal Sigorta ve İhtiyat Sandığı yatırımlarını yatırmayan birçok belediye elektrik borçlarını da ödeyememe durumu ile karşı karşıya kalıyor

HEM KEL HEM FODUL

Sosyal hakların yanı sıra elektrik gibi zorunlu ödemelerini gerçekleştiremeyen bazı belediyeler, şov için büyük paralar harcayarak festival düzenlemekten de geri durmuyor.

Lefke Belediyesi zorunlu olarak ödemesi gereken sosyal haklar ile elektrik giderleri ücretlerini karşılamakta zorlanırken düzenlediği festival nedeniyle harcadığı paralar sonrasında bukez Kıb-Tek’e kestiği çek karşılıksız çıktı.

LEFKE BELEDİYESİNİN 109 TL’LİK ÇEKİ GERİ DÖNDÜ

Kıb-Tek’e kestiği 109 Bin Türk Liralık çek yatırıldığı bankadan takas için gittiği KKTC Merkez Bankası Takas Odasından geri dönerken, belediye adına tam bir rezillik yaşandı.

Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akim’in seçimler nedeniyle Lefke Bölgesinin zor durumda kalmaması için kesilmemesi direktifi verdiği Lefke Belediyesi ile bölge su motorlarının elektrik akımlarının kesilmediği öğrenildi.

İSMET AKİM’DEN LEFKE’YE JEST

Lefke Bölgesini, ödenmeyen borcundan ve geri dönen çekinden dolayı, seçim üzeri elektriğini keserek zor durumda bırakmak istemeyen ve Lefke Belediye Başkanı Mehmet Zafer’in politik  bir tartışma yaratmasına meydan vermek istemeyen Kıb-Tek Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akim’in bu davranışı bölgede takdir ile karşılanırken, Mehmet Zafer’e yönelik tepkilerin artmasına neden oldu.

SözcüKıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.