1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKE'DE BÜYÜK BAHAR BULUŞMASI
LEFKE'DE BÜYÜK BAHAR BULUŞMASI

LEFKE'DE BÜYÜK BAHAR BULUŞMASI

LGL Dostluk Gurubu “Büyük Bahar Buluşması” yarın Kıbrıs’ın batı bölgesinde yeşillikler içinde yer alan Lefke kasabası, her zaman için farklı bir yere sahip olmuştur.

A+A-

LGL Dostluk Gurubu “Büyük Bahar Buluşması” yarın Kıbrıs’ın batı bölgesinde yeşillikler içinde yer alan Lefke kasabası, her zaman için farklı bir yere sahip olmuştur. Narenciyesi, hurma ağaçları, CMC madeni ve fıkralara konu olan olayları ile her zaman ülke insanının gündeminde yer aldı Lefke. Lefkeliler de, özellikle mesleklerinde sağladıkları başarıları ile kendilerini gösterdiler. Yurt dışına oldukça fazla göç veren Lefke, hiçbir zaman kendisini unutturmadı ve her yurt dışına giden kişinin aklı Lefke’de ve orada yaşananlarda kaldı. Lefke Gazi Lisesi de, bölge insanının orta eğitimini aldığı yeşillikler içerisindeki binası ile hemen hemen her Lefkelide birçok anı bıraktı.

Lefke Gazi Lisesi’nde öğrenim görmüş Lefkelilerin sosyal iletişim ağı Facebook’ta oluşturdukları “LGL Dostluk Gurubu” üyeleri yarın buluşuyor..

Lefke Gazi Lisesi’nde okuyan veya okumayan, tüm Lefkelilere ve Lefke sevdalılarına bu buluşmaya katılım çağrısı yapan organizatörler, herkesin annesini de alarak bu pikniğe katılmaları çağırısında bulundular…

Yurt dışından da birçok Lefkelinin katılacağı bu piknikte, uzun yıllardır bir birini görmemiş Lefkeliler hasret giderecek..

Her Lefkeli ve Lefke Dostu kişinin davetli olduğu piknik, yarın sabah Tepebaşı Kalkanlı Arasındaki Çardak Restorant yanındaki piknik alanında gerçekleştirilecek.

LGL Dostluk gurubundan yapılan açıklamada, Anneler günü olan yarın, tüm annelerin çiçekle baş tacı edileceği ve köşelerinde oturacağı; hizmeti ise erkeklerin yapacağı da ifade edildi.

 

Kaynak: Havadis

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.