1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKE’DEKİ ATIŞMA ÇATIŞMAYA DÖNDÜ
LEFKE’DEKİ ATIŞMA ÇATIŞMAYA DÖNDÜ

LEFKE’DEKİ ATIŞMA ÇATIŞMAYA DÖNDÜ

Hayvan ağılının geçiş yolunun kapatıldığı gerekçesiyle başlayan tartışmada, sopa ve kürekler konuştu

A+A-

Lefke ağıllar bölgesinde, hayvan ağılı içerisinde geçiş yolunun kapatıldığı gerekçesiyle bazı kişiler arasında tartışma çıktı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Lefke’de ağıllar bölgesinde, önceki gün saat 09.00’da, meydana gelen olayda, A.K.(E-87), Z.K. (K-42) ve A.U.(E-13) ile Muhittin Kamçı ve Zeynep Kamçı arasında hayvan ağılı içerisinde geçiş yolunu kapattığı gerekçesiyle kavga çıktı.

Çıkan tartışmada, A.K., Z.K. ve H.U.’nun tasarrufunda bulundurdukları ahşap sopalar, kürek ile ve elleri ile Mühittin Kamçı ile Zeynep Kamçı’nın vücutlarının muhtelif yerlerine vurmak ve ısırmak suretiyle darp ettiği, Muhittin Kamçı’nın giymekte olduğu tişörtü kasten ve kanunsuz olarak yırtmak suretiyle de kasti hasara uğrattığı, ayrıca Z.K. ve H.U.’nun olay esnasında adı edilenlere küfür ettiği belirtildi.
Olay sonrasında tedavi maksatlı olarak Yeşilyurt Cengiz Topel Hastanesine giden Z.K. gerekli tedavisi yapılmasına rağmen kendisini dışarıya çıkması için uyaran görevli doktora hitaben, makul mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırmak suretiyle de uygunsuz tavır ve harekette bulundu.
Polis, A.K., Z.K. ve H.U. hakkında yasal işlem başlattı.

Starkıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.