1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA CUMA’YA AĞLADI
LEFKOŞA CUMA’YA AĞLADI

LEFKOŞA CUMA’YA AĞLADI

Lefkoşa Cuma’ya ağladı

A+A-

Gönyeli’de önceki gün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 27 yaşındaki Cuma Mağusalı dün ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı

Devrim DEMİR
Gönyeli’de meydana gelen trafik kazasında hayata tutunamayan Cuma Mağusalı dün Lefkoşa’da ailesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Yüzlerce seveninin gözyaşları ve yağan yağmur arasında uğurlanan Cuma Mağusalı henüz 27 yaşındaydı. Bir yıl önce Şerife Mağusalı ile dünya evine giren Cuma Mağusa’lı çevresi tarafından oldukça sevilen bir kişiydi.
Lefkoşa İsmail Safa Camiinde dün kılınan öğle namazının ardından arkadaşlarının omuzlarında gömüleceği yere kadar taşınan Cuma Mağusalı'nın zamansız gidişi herkesi yasa boğdu.
Yüzlerce seveni camiye sığmadı
Çevresi tarafından çok sevilen Cuma Mağusalı’nın cenaze törenine yüzlerce seveni katıldı. Camiye sığmayan kalabalık yağmur altında arkadaşları için dua ederek gözyaşı döktü.

Mağusalı’nın annesi ve eşi Şerife’nin feryat ve ağıtları cenazeye katılan herkesi ağlattı.
Mağusalı ailesi sevenlerinin desteği ile cenaze boyunca güçlükle ayakta durdu.

Gönyeli’de yaşanan üzücü kazanın ardından yaşamını kaybeden Cuma Mağusalı dün Lefkoşa’da kılınan öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı
45 dakika yaşamıştı
Kaza önceki gün öğle saatlerinde Gönyeli Yenikent bölgesinde meydana geldi. Cuma Mağusalı MD 014 plakalı motosiklet ile Gönyeli’de Belediye Bulvarın’da giderken, Defne Sokak’tan bulvara çıkan Oya Göz’ün kullanımındaki HC 735 plakalı arabaya çarptı. Ağır yaralanan Mağusalı ameliyata alınmasına rağmen 45 dakika yaşamıştı.
 
Hayatının baharında evlatlarını kaybeden Mağusalı ailesi oğullarının cenazesi bounca güçlükle ayakta durdu

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.