1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA DEVLET HASTANESİ'NDE CAN PAZARI!
LEFKOŞA DEVLET HASTANESİ'NDE CAN PAZARI!

LEFKOŞA DEVLET HASTANESİ'NDE CAN PAZARI!

Aman dikkkat özele gitme lüksünüz yoksa hastalanmayın....

A+A-

  Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde “anjiyo” cihazının bozulduğu ve çok sayıda hastanın mağdur olduğu bildirildi. Hastaneden elde edilen bilgilere göre dün sabah anjiyo olmak için devlet hastanesine giden 10 hastaya anjiyo yapılamadı, cihazın “İki gün içinde tamir edileceği” ileri sürüldü.

Mağdur olan hastalardan 57 yaşındaki Ragıp Erdoğdulu’nun yakınları şikayette bulunurken, dün sabah saat 07.30’da hastaneye gittiklerini ve Kalp ve Damar Cerrahi Servisi’nde anjiyo olmayı bekleyen 10 hasta olduğunu gördüklerini belirtti.

Aile yakınları, “09.00 civarında hastamızı içeriye aldılar. İçerde epeyi bekledi. Saat 10.00 gibi dışarıya çıktı. Cihazın bozulduğu söylendi. Bizi taburcu ettiler. Doktorlar ilgilendi ancak sevk istememize rağmen hastamızın durumunun ciddi olmadığı söylendi. Dosyamızı kapatıp, evimize geldik. Özele gitme lüksümüz de yok. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Endişeliyiz. Hastalar en azından hastanede bekletilebilirdi. Bizi arayacaklarını söylediler ancak günü belirsiz” şeklinde konuştu.

Kamiloğlu: İki gün içinde tamir edilecek

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Ramadan Kamiloğlu, anjiyo cihazının dün sabah saat 09.00’da arızalandığını belirtti.

Kamiloğlu, dün sabah Türkiye’deki firma ile irtibata geçildiğini ve iki gün içinde ekibin gelerek cihazı tamir edeceğini açıkladı.

“Kalp anjiyosu, ameliyat değil, bir tetkiktir” diyen Kamiloğlu, acil ameliyatların iptal edildiğine dair bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

Kamiloğlu, “Her gün en az 10 kişiye anjiyo yapılıyor. Ama bozulduğunda bir şey yapamazsınız ki. Acil durumu bulunan, hasta olması durumunda sevk edilecek” dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.