1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA-GİRNE ANAYOLUNDA KAZA..
LEFKOŞA-GİRNE ANAYOLUNDA KAZA..

LEFKOŞA-GİRNE ANAYOLUNDA KAZA..

Direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil,

A+A-

Direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra savruldu; iki kişinin hafif yaralı olarak kurtulduğu kazada neyse ki can kaybı yaşanmadı
 
Mehmet KARA

Lefkoşa-Girne anayolunda dün akşamüzeri, etkili olan sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra yolun soluna savruldu. Büyük çapta hasarın meydana geldiği kazada, sürücü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı hafif yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza,  dün saat 17.10 sıralarında Lefkoşa-Girne anayolunda meydana geldi.

25 yaşındaki sürücü Kemal Düzgün, yönetimindeki ML 685 plakalı otomobil ile seyrederken sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra yolun soluna savruldu.

Kazayı hafif yaralı olarak atlattılar

Kaza ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Kazayı hafif yaralı olarak atlatan sürücü Kemal Düzgün ile aynı araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

Bu arada, Boğazköy Polis Karakolu’nda görevli polis ekibi, anayolda olası bir kaza daha yaşanmaması için olay yerine giderek güvenlik önlemi aldı.

Su birikintilerine dikkat!

Öte yandan kaza mahallinden geçen bazı sürücüler, yolda oluşan su birikintilerinin araç kullanıcılarına tehlike yarattığına dikkat çekti. Sürücüler, özelliklede virajlardaki su birikintilerinin kendileri için büyük tehdit unsuru olduğunu ileri sürdü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.