1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA KARAYOLLARI DAİRESİ AVLUSUNDA AÇIK ARTIRMA
LEFKOŞA KARAYOLLARI DAİRESİ AVLUSUNDA AÇIK ARTIRMA

LEFKOŞA KARAYOLLARI DAİRESİ AVLUSUNDA AÇIK ARTIRMA

Lefkoşa Karayolları Dairesi avlusunda çeşitli

A+A-

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Haspolat ambarında, Lefkoşa Karayolları Dairesi avlusunda, Gazimağusa Gümrüğü’nde, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde ve Devlet Üretme Çiftlikleri Çömlekçi Çiftliği’nde bulunan çeşitli tip araç ve malzemelerin, açık artırma ve peşin para ile 14-15-16 Mayıs tarihlerinde satışa sunulacağı bildirildi.

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 14 Mayıs Çarşamba, saat 10.00’da, Gazimağusa Gümrüğü’nde salon araç, motosiklet, hek yedek parça, karavan ahşap tekne satışı yapılacak. Aynı gün saat 12.30’da Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde kazıcı yükleyici satışı gerçekleştirilecek.

Açıklamada, 15 Mayıs Perşembe günü saat 09.30’da Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Haspolat ambarında, salon araç, kamyon, dorse, motosiklet, hek yedek parça satışı ile saat 12.30’da da, Lefkoşa Karayolları Dairesi avlusunda yükleyici ve hek kamyon satışı yapılacağı bildirildi.

Devlet Üretme Çiftliklerine ait Çömlekçi çiftliğinde, 16 Mayıs Cuma gün saat 10.00’da ise, traktör ve çeşitli tipte tarım aletleri satışa sunulacak.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.