1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA RUM KESİMİNDE İNANILMAZ OLAY…
LEFKOŞA RUM KESİMİNDE İNANILMAZ OLAY…

LEFKOŞA RUM KESİMİNDE İNANILMAZ OLAY…

Lefkoşa’nın Rum kesiminde görenlerin gözlerine inanamadıkları bir olay yaşandığı ve van tipi bir arabada taşınmakta olan ölünün, araç hareket halindeyken yolun ortasına düştüğü haber verildi.

A+A-

“ÖLÜYÜ CENAZE ARABASINDAN YOLUN ORTASINA DÜŞÜRDÜLER”

Lefkoşa, 31 Ağustos 13 (T.A.K): Lefkoşa’nın Rum kesiminde görenlerin gözlerine inanamadıkları bir olay yaşandığı ve van tipi bir  arabada taşınmakta olan ölünün, araç hareket halindeyken yolun ortasına düştüğü haber verildi.

Olayın geçtiğimiz gün Lefkoşa’nın Rum kesimine bağlı Athallasa bölgesindeki Yeri-Eğlence trafik ışıklarında gerçekleştiğini haber veren Simerini, fotoğrafla desteklediği haberinde, bu manzarayla karşılaşanların şok olduklarını belirtti.

Haberde, aracın şoförü ile yanındaki yolcunun olayı fark etmelerinin hemen ardından, tabut içerisindeki ölüyü yoldan hemen kaldırdıkları ve bu kez vanın kapılarını iyice kilitlediklerinden emin oldukları ifade edildi.

Haberde, olaya şahit olanların, ölünün taşındığı aracın, Cenaze Hizmetleriyle ilgili herhangi bir işaret taşımadığını ifade ettikleri de belirtildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.