1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA SULAR İÇİNDE!
LEFKOŞA SULAR İÇİNDE!

LEFKOŞA SULAR İÇİNDE!

Lefkoşa Sanayi Gölü!

A+A-

Özlem Çimendal

Her yağmur yağdığında göle dönen Lefkoşa Sanayi Bölgesi dün de yağan yağmurla birlikte alışılmış görüntüsüyle sürücülere zor anlar yaşattı. Sanayi bölgesinden itibaren çukurları dolduran yağmur suları nedeniyle zor anlar yaşayan sürücüler çamur içerisinde kaldı.

Sürücüler zor anlar yaşadı

Vatandaşların ve sürücülerin bozuk yollar dolayısıyla normalde de zorlandığı Sanayi yolu adeta göle döndü. Araç sürücülerinin oluşan çamur ve su birikintilerinden geçebilmek için zorlandığı delik deşik yollar, kazalara da davetiye çıkarıyor.

Vatandaş ve bölge esnafı isyan etti

Sanayi ışıklarından başlayan ve göle dönen yollar sürücülerin de zorlanmasına neden oldu. Defalarca şikayetlerini dile getirdiklerini ifade eden Sanayi esnafı ise, yağan yağmurla birlikte göle dönen yollara isyan ederek, “Sanayi bölgesinin kaderi bu” şeklinde serzenişte bulundu.

Her yağmurda çekilen çile ikiye katlanıyor

Bozuk olan ve çukurlarla dolu olan Sanayi bölgesinde normalde de araç kullanıcılarının ve bölge esnafının zorluk yaşadığını ifade eden vatandaşlar, yağmurun da şiddetini artırmasıyla birlikte araç kullanmanın imkansız olduğunu söylediler.  Her yağmurla birlikte çekilen çilenin ikiye katlandığını söyleyen vatandaşlar Sanayi bölgesine bir an evvel çözüm bulunmasını talep etti.

2412621.jpg

3146592.jpg

7102068.jpg

8488506.jpg

8518420.jpg

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.