1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA TARİHİNİN EN İLGİNÇ HIRSIZLIK OLAYI!
LEFKOŞA TARİHİNİN EN İLGİNÇ HIRSIZLIK OLAYI!

LEFKOŞA TARİHİNİN EN İLGİNÇ HIRSIZLIK OLAYI!

Markette ilginç hırsızlık olayı

A+A-

Önder Alışveriş Merkezi’nde dün bir erkek şahıs market bölümünde bazı eşyaları çöp poşetine doldurarak, pencereden dışarı atmaya çalıştı. Atmayı başaramayan erkek şahıs, ‘hırsız var’ diyerek olay yerinden kaçmaya çalışarak, başka birinin hırsızlık yaptığı izlenimi yaratmaya çalıştı.

Lefkoşa’da bir alışveriş merkezinde ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi.  Lefkoşa’da faaliyet gösteren Önder Alışveriş Merkezi’nde bir çöp poşetine çaldığı eşyaları dolduran şahıs, pencereden poşeti atmaya çalıştı. Poşeti dışarı fırlatamayan şahıs, ‘hırsız var’ diyerek olay yerinden kaçmaya çalıştı. Başkasının hırsızlık yaptığına dair izlenim yaratmaya çalışan erkek şahıs, alışveriş merkezinin kameralarına yansıdı. Kameralarda tespit edilen hırsızın görüntülerini Önder Alışveriş Mağazası sahiplerinden Gülşah Sanver, sosyal paylaşım sitesinde kendi duvarında yayınladı. Gülşah Sanver, hırsızın saniye saniye görüntülerini aktarırken, şunları dile getirdi:

“Çizgili yakalı Tişört giyen hırsız ilk önce bebek arabasıyla keşif yapmıştır. Daha sonra yalnız gelip iki defa market sepeti doldurup üst katta çöp poşetine doldurmuştur. Poşeti pencereden dışarıya atamadan ( bir ortağı olduğunu düşünüyoruz ) görüldü ve bunun üzerine kendisi " Hırsız var " diyerek koşmaya başlayıp etraftakileri hırsız başkasıymış havası vererek kandırmıştır”. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YD

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.