1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'DA 14 YAŞINDAKİ KIZA...
LEFKOŞA'DA 14 YAŞINDAKİ KIZA...

LEFKOŞA'DA 14 YAŞINDAKİ KIZA...

LEFKOŞA'DA 14 YAŞINDAKİ KIZA...

A+A-

Temizlik şirketinde çalışan 4 çocuk babası H.D., kendisine yardım eden 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor.

Çiğdem AYDIN
 
Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir temizlik şirketinde çalışan 4 çocuk babası olan 35 yaşındaki H.D., kendisine yardım eden 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor.
Hakkında cinsel istismar suçundan soruşturma yapılan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa'da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı suçlamaları reddederek sapık olmadığını söyledi. Öte yandan söz konusu temizlik şirketinin zanlıyı çalışma izinsiz çalıştırdığı,ayrıca 14 yaşındaki kızı da sigortasız ve izinsiz çalıştırdığı öne sürüldü. Polis, zanlı H.D’nin 19 Ağustos tarihinde birlikte çalıştığı 14 yaşındaki iş arkadaşını temizlik yaptıkları esnada yanına giderek göğüslerini sıktığı ve boynundan öptüğü gerekçesi ile cinsel istismarda bulunduğu yönünde hakkında şikâyet olduğunu söyledi. 

 

“Bu suçu işleyen sapık olmalı”
 
Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti. Polisin ardından söz alan zanlı bu olayın iftira olduğunu, kendisinin 4 çocuğu ve kızları olduğunu belirterek bu gibi bir suçu işleyecek kişinin sapık olması gerektiğini ve kendisinin sapık olmadığını söyledi. Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme yurt dışına çıkış yasağı, haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek imza atması ve 50 bin TL değerinde şahsi kefalet imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.
Diyalog
Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.