1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'DA AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY!
LEFKOŞA'DA AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY!

LEFKOŞA'DA AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY!

Kaldırımda yürüyen 17 yaşındaki Fatma Özokan, demir rögar kapağının çökmesi sonucu yaklaşık bir metrelik çukura düştü

A+A-

Başkent Lefkoşa’da, dün akşam saatlerinde Dr. Necmettin Erbakan Caddesi’nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Markete gitmek için kaldırımda yürüyen 17 yaşındaki Fatma Özokan, demir rögar kapağının çökmesi üzerine yaklaşık bir metre derinlikteki çukura düştü.

Saat 19.30 sıralarında meydana gelen olay sonrasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Fatma Özokan, ambulansla Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 “Görünmez kaza” dedirten olay, Fatma Özokan’ın işten çıktıktan sonra markete gitmek için kaldırımda yürürken başına geldi.

astığı demirden yapılmış rögar kapağı aniden çökünce genç kız da yaklaşık bir metrelik çukura düştü.

Olayla ilgili olarak Fatma Özokan’ın babası Özay Özokan, bölgenin birçok yerinde rögar kapaklarının açık olduğunu ve tehlike arz ettiğini öne sürdü. Düşmenin etkisiyle kızının çeşitli yerlerinden yaralandığını kaydeden baba Özokan, önlem alınmasını istedi.

Bu arada, Fatma Özokan’ın düştüğü çukurun üzeri olay sonrasında bilinmeyen kişilerce kapatıldı. Elektrik trafosunun hemen önündeki çukurun üzerine ahşap bir kapı koyan kişiler, trafo ile yol arasına da emniyet şeridi çekerek, buradaki tehlike konusunda yayaları uyarıcı tedbir aldı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.