1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA’DA BİR GENÇ KAÇIRILIP DARP EDİLDİ
LEFKOŞA’DA BİR GENÇ KAÇIRILIP DARP EDİLDİ

LEFKOŞA’DA BİR GENÇ KAÇIRILIP DARP EDİLDİ

Lefkoşa’da bugünün ilk saatlerinde bir genç, bir kızla sosyal paylaşım sitesinde mesajlaştığı gerekçesiyle kaçırılarak şiddet gördü. Polis olayla ilgili iki kişiyi arıyor.

A+A-

Lefkoşa’da bugünün ilk saatlerinde bir genç, bir kızla sosyal paylaşım sitesinde mesajlaştığı gerekçesiyle kaçırılarak şiddet gördü. Polis olayla ilgili iki kişiyi arıyor.

Polis bülteninde “zorla insan kaçırma, şiddet tehdidi, vahim zarar, korkutmak maksadıyla silah taşıma, kanunsuz bıçak taşıma” başlığıyla yer alan bilgiye göre, saat 00.30’da Lefkoşa’da 22 yaşındaki erkek M.D., arkadaşı 21 yaşındaki M.Ö. ile birlikte, kızkardeşi bir sosyal paylaşım sitesinde mesajlaşıyor gerekçesiyle 23 yaşındaki A.K.’yi arabayla kaçırdı. A.K. arabadan inmeye çalışınca bıçakla şiddet tehdidinde bulunan 2 zanlı, A.K’nin vücuduna gelişigüzel vurarak ciddi şekilde darp etti.

Daha sonra bıçağın arkasıyla A.K.’nin ağzına vuran ve bir dişinin kırılmasına neden olan iki zanlı aranıyor.

KIZIYLA KAVGA ETTİ DİYE İŞYERİNİN BAHÇESİNDEKİ SANDALYEYİ KIRDI

Yine Lefkoşa’da dün öğle saatlerinde meydana gelen bir başka olayda, 52 yaşındaki bir baba, kızıyla kavga ettiği gerekçesiyle E.D. adlı birinin işyerine izinsiz girerek, bahçedeki demir sandalyeyi kırdı.

Polis, zanlı hakkında soruşturma başlattı.

BARAGADİYLE BALIK AVLAYAN BİR KİŞİYE SUÇÜSTÜ

Yayla’da Polis Evi diye bilinen mevkide baragadiyle balık avlayan bir kişi suçüstü yakalandı.

Dün akşam saat 19.30 sıralarında, “Su Ürünleri Avcılığı Tüzüğü”ne aykırı olduğu belirtilen olayda, 25 yaşındaki M.K., baragadiyi balık avlamak içim denize attığı sırada tespit edildi ve hakkında yasal işlem başlatıldı.

2 YANGIN

Öte yandan Mormenekşe ve Bostancı’da çıkan yangınlar, hasara yol açtı.

Mormenekşe bahçeler bölgesinde dün akşam saat 17.30’da bir kişinin su kuyusundaki jeneratörün egzozundan çıkan kıvılcımların yol açtığı yangın, itfaiye ekipleri ve çevre halkı tarafından söndürüldü.

Yangın sonucu, 5 kişiye ait arazilerdeki 6 sulama borusu, 18 dönüm anız, 25 kare balya, 6 sulama borusu, 9 damlama sulama ve 50 metrelik sulama lastiği yandı.

Bostancı derivasyon bölgesinde dün saat 14.00’te başlayan, çıkış nedeni bilinmeyen yangında ise 3 kişiye ait 6 dönüm anız ile 27 narenciye ağacı kısmen yandı.

Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Polisin olaylarla ilgili soruşturmaları devam ediyor.

KAYNAK:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.