1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA’DA BİSİKLET TURU
LEFKOŞA’DA BİSİKLET TURU

LEFKOŞA’DA BİSİKLET TURU

İki toplumlu “Kıbrıs Arkadaşlık Programı”, Lefkoşa’nın Kuzey ve Güneyinde sembolik bir bisiklet turu gerçekleştirdi.

A+A-

GENÇLER, LEFKOŞA’NIN TÜRK VE RUM BELEDİYE BAŞKANLARINA MİĞFER İÇİNE EKİLMİŞ ÇİÇEKLER VERDİ

FELLAHOĞLU: “KIBRIS’TAKİ BARIŞ VE ÇÖZÜM ÇALIŞMASI YAPANLARA ANLAMLI BİR MESAJ VERİLDİ”

İki toplumlu “Kıbrıs Arkadaşlık Programı”, Lefkoşa’nın Kuzey ve Güneyinde sembolik bir bisiklet turu gerçekleştirdi.

İki toplumlu gençlik grubundan 70 gencin katıldığı bisiklet turu, Ledra Palace’ta ara bölgedeki Dayanışma Evi önünde tamamlandı.

Gençler, turun tamamlanmasının ardından düzenlenen etkinliğe katılan Lefkoşa Belediye Başkanları Constantinos Giorkadjis ile Kadri Fellahoğlu’na, asker miğferleri içine ekilen çiçekleri takdim etti.

FELLAHOĞLU: “BARIŞ VE ÇÖZÜM ÇABALARINA ANLAMLI MESAJ”

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu, seremonide yaptığı konuşmada, etkinliğe katılan ve iki toplumu yakınlaştırıcı çalışmalara destek veren gençlere teşekkür ederek, iki toplumlu etkinliğin, Kıbrıs’taki barış ve çözüm çalışması yapanlara anlamlı bir mesaj olduğuna inanç belirtti.

Fellahoğlu, bu ortak çalışmadan Kıbrıs’ta çözüm istemeyenlerin de etkileneceğini ve çözüm isteyenlere katılacaklarını ifade ederek, iki toplumu yakınlaştıracak ve barış ile çözüme katkı sağlayacak her türlü etkinliğe ve eyleme destek vereceklerini vurguladı.

“BARIŞ VE ÇÖZÜM YAKIN...”

Kıbrıs’ta barış ve çözümün yakın olduğuna inandığını belirten Fellahoğlu, gençlerin bugün kendilerine sunduğu çiçeklerin de çok anlamlı ve önemli olduğunu ifade ederek, yaşamı boyunca barış ve çözüm için çalıştığını, Kıbrıs’ta çözüm ve barış için mücadele ettiğini kaydetti.

Lefkoşa Rum Belediyesi Başkanı Constantinos Giorkadjis de, etkinliğe katılan gençleri tebrik ederek, etkinliği Kıbrıs’ta yaşayan insanlar için önemine dikkat çekti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.