1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA’DA BU HİZMET ZORUNLU!
LEFKOŞA’DA BU HİZMET ZORUNLU!

LEFKOŞA’DA BU HİZMET ZORUNLU!

LEFKOŞA’DA BU HİZMET ZORUNLU!

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi personeli tarafından bir apartmana zorla çöp konteyneri satılması vatandaşın tepkisine neden oldu.

Başkent Lefkoşa’nın Yenişehir bölgesinde bulunan Hacı Bulgur Apartmanı’nın sakinleri karşılaştıkları manzara karşısında tepkilerini dile getirdiler. LTB personeli tarafından geçtiğimiz gün apartmana ihbarname gönderilerek “Apartmanınızın çöp konteyneri olmadığı ya da yetersiz olduğu tespit edilmiş olup LTB tarafından 730 litrelik çöp konteyneri temin edilip faturanıza yansıtılacaktır” uyarısı yapılıp aynı gün içerisinde çöp konteyneri apartmanın önüne yerleştirildi.

Apartmanlarının çöp konteyneri bulunduğunu ve ikincisine gerek olmadığını söyleyen apartman sakinleri, LTB personelinin kimseye danışmadan zorla çöp konteyneri sattığını ve bunun faturasını da vatandaştan çıkardığını ifade ettiler. Çevre temizliği ve görüntü kirliliği bakımından çöplerin dışarıya taşmış ve sokağa bırakılmış görüntüsünün hoş olmadığını söyleyen apartman sakinleri, çöplerin düzenli toplanması halinde tek bir konteynerin yeterli olduğunu ve ikinci bir konteynere ihtiyaçları olmadığını belirttiler. LTB’nin uyguladığı yöntemi doğru bulmayan ve kimsenin kimseye zorla bir şey satamayacağını savunan apartman sakinleri bunun bir dayatma olduğunu dile getirerek, LTB’nin bu tutumunu değiştirmesi gerektiğini söylediler.

Havadis

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.