1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'DA ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNİ SOYDU
LEFKOŞA'DA ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNİ SOYDU

LEFKOŞA'DA ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNİ SOYDU

LEFKOŞA'DA ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNİ SOYDU

A+A-

Yar Group Ltd’in pazarlamacısı, tahsil ettiği 180 bin lirayı şirketin hesabına yatırmayıp, cebine atmakla suçlanıyor.

Çiğdem AYDIN
 
Yusuf Çobanoğlu isimli şahıs, Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Yar Group Ltd” isimli iş yerinden 180 bin TL nakit parayı çalmakla suçlanıyor. Çalıştığı işyeri adına tahsil ettiği parayı şirket hesabına yatırmadığı iddia edilen Yusuf Çobanoğlu dün mahkemeye çıkarıldı. Polis, 4 yıldır “Yar Group Ltd” isimli iş yerinde pazarlamacı olarak ayda 2 bin 500 TL maaşla çalışan zanlının 2014-2015 yılları içerisinde işyeri müşterilerine satmış olduğu faturalı veya faturasız çeşitli inşaat malzemelerine karşılık olarak tahsil ettiği toplam 180 bin TL nakit parayı şirket hesabına yatırmayarak çaldığını tespit ettiklerini söyledi. 
 
Polis, zanlının Gazimağusa, Meserya ve Karpaz bölgelerine satış yaptığını, bu bölgelerde soruşturma yapacaklarını, evrakları inceleyeceklerini ve ifadeler alacaklarını belirterek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme hakkında soruşturma yürütülen zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.
 
   Olayın duylması sonrasında üzüntülerini dile getiren diğer şirket çalışanları “Yusuf çok sakin ve çalışkan biri olarak biliniyordu. Bunu neden yaptı anlayamadık” dedi.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.