1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'DA GÜPEGÜNDÜZ CİNSEL TACİZ
LEFKOŞA'DA GÜPEGÜNDÜZ CİNSEL TACİZ

LEFKOŞA'DA GÜPEGÜNDÜZ CİNSEL TACİZ

Başkent Lefkoşa’nın merkezi Sarayönü’nde dün sabah Yılmazköy’de askerlik görevini yapan S.Ö., bir kadına cinsel tacizde bulundu

A+A-

Yılmazköy’de askerlik görevini yapan S.Ö. isimli kişi, Lefkoşa Sarayönü bölgesinde bulunan bir hukuk bürosunda sekreter olarak çalışan bir kadına dün sabah saatlerinde cinsel tacizde bulundu.
Güpegündüz sapıklık yaparak, cinsel tacizde bulunan S.Ö., bölge sakinleri tarafından linç edilmekten son anda kurtuldu.

Polis tarafından gözaltına alınan S.Ö., ifadesinin alınmasının ardından birliğine teslim edildi.
Saldırganın, askeri birliğine teslim edilmesinin ardından Türkiye’ye tatile gittiği öğrenildi.

Bir eli ile ağzını kapadı, diğer eli ile sapıklık yaptı
Olay, Lefkoşa’da Sarayönü bölgesinde faaliyet gösteren bir hukuk bürosunda merdiven basamaklarında sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi.

Hukuk bürosunun ana giriş kapısının girişine saklanan sapık S.Ö., büroda sekreter olarak çalışan kadının arkasından basamakları çıkarak bir eli ile ağzını kapadı, diğer eli ile kadına cinsel tacizde bulundu.

Linç edilmek istendi
Tacize uğrayan kadın, S.Ö.’nün elini ısırdı ve S.Ö. bir anlık canının acısı ile elini kadının ağzından çekti. Bu durumdan faydalanan kadın, çığlık atarak imdat diledi.Sapık, yakalanma korkusu ile kadını yere itti ve koşarak olay yerinden uzaklaştı.Kadının çığlık seslerini duyarak, olay yerine giden bir vatandaş kadını sakinleştirmeye çalışırken bir vatandaş ise motosikleti ile sapığın peşine düştü.

S.Ö., Sarayönü’nde faaliyet gösteren bir bankanın önünde yakayı ele verdi.Çok sayıda vatandaş tarafından dövülerek, ağzı burnu kan içerisinde bırakılan S.Ö., linç edilmekten son anda kurtuldu.

Asker S.Ö.’yü teslim aldı
Polisin olay yerine gitmesi ile linç edilmekten kıl payı kurtulan S.Ö., gözaltına alınarak, Savcılık’a götürüldü.Savcılık’taki işlemleri tamamlandıktan sonra, Polis Genel Müdürlüğü’ne götürülerek ifadesi alınan S.Ö., daha sonra kendisini bekleyen bir Astsubay’a teslim edildi.

Talihsiz kadın şoke oldu
İşyerini açmak üzere gittiği ofisinin kapı girişine saklanan gözü dönmüş bir sapığın cinsel tacizine maruz kalan talihsiz kadın, olayın şokunu uzun süre atlatamadı.

Olayın ardından gözyaşlarına boğulan ve titreyen kadın, biraz sakinleştirildikten sonra eşi ve avukatı ile birlikte Polis Genel Müdürlüğü’ne giderek ifade verdi, sapık hakkında şikayette bulundu.

Sapık, yurt dışına çıkış yaptı
Yaşanan tüyler ürpertici olayın ardından Havadis Gazetesi’ne konuşan talihsiz kadın, sapığın aslen Ordulu olduğunu ve Yılmazköy’de bir askeri birlikte askeri görevini yaptığını öğrendiğini söyledi.
Kadın, isminin baş harfleri S.Ö. olan sapığın olaydan hemen sonra tatil amaçlı Türkiye’ye gittiğini öğrendiğini kaydetti.

Güpegündüz ve Lefkoşa’nın merkezinde cinsel saldırıya maruz kalan kadın yaşadığı dehşeti Havadis’e anlattı

“Parmağını ısırıp çığlık atarak kurtuldum”

KKTC’de askerlik görevini yapan Ordulu S.Ö. tarafından cinsel tacize uğrayan kadın, yaşanan olayı Havadis’e anlattı.“Her sabah olduğu gibi olay sabahı da aynı saatte işyerime gittim. Basamakları çıkarken koridorda saldırganı gördüm ancak büroya geldiğini düşündüm, yukarı çıkmaya devam ettim. Birkaç basamak çıkınca aniden arkamdan saldırdı ve bir eli ile ağzımı kapattı diğer eli ile bana dokunarak cinsel tacizde bulundu. Direndim, birkaç dakika boğuştuk. Elinden kurtulmak için birçok yerini tırmaladım. En sonunda ağzımı kapadığı elinin bir parmağını ısırdım. Sapık canının acısı ile elini ağzımdan çekti ben de çığlık attım. Bu arada onun boğazına saldırdım. Kolyesini kopardım. Adam, benden ve yakalanacağından korktu beni yere iterek hızla oradan uzaklaştı.”

“Bir bankanın önünde yakalandı”
“O kaçtı ama ben çığlık atmaya ve yardım istemeye devam ettim. Çok geçmedi hemen bölge sakinlerinden bazı kişiler imdadımı duydu. Birkaç kişi benimle ilgilendi. O sırada bir vatandaş da motosikletine atladı ve sapığın peşine düştü. Sapık, bölgede faaliyet gösteren bir bankanın önünde yakalandı ve polise teslim edildi.”

“Kolordu Komutanlığı’na çıktım”
Polis Genel Müdürlüğü’ne gidip gerekli şikayet dilekçesini verdikten sonra eşim ile birlikte Kolordu Komutanlığı’na gittim. Orada bir Albay ile görüştük ve durumu anlattık. Albay bir yerleri aradı ve aldığımız haber karşısında şoke olduk. Saldırgan, olay günü öğlen uçağı ile izinli olarak memleketine gidecekmiş ve polisten bir Astsubay tarafından teslim alındıktan sonra hakkında hiçbir işlem yapılmadığı gibi bir de izin yapasın diye Türkiye’ye gönderilmiş. Albay da ben de eşim de şoke olduk.”

“Sivil mahkemede yargılanacak”
“Saldırganın yurt dışına çıkış yaptığını duyunca tepkimi gizleyemedim. Albay, bana ve eşime askerin KKTC’ye geri getirileceği, onun Türkiye’ye gitmesi için kendisine izin veren kişilerin cezalandırılacağı konusunda söz verdi. Albay, ayrıca S.Ö.’nün sivil mahkemede yargılanacağını ve en ağır cezayı alması için devreye gireceğini söyledi.”

“Bu olay burada kapanmayacak”
“Sapık beni orada öldürebilirdi de” diyen talihsiz kadın, bu olayın kapanmayacağını ve saldırganın en ağır cezayı alması için elinden gelen her türlü yasal yola başvuracağını söyledi.
Talihsiz kadın, “Bu iş burada bitmedi. Yargıdan, adaletten ve benden kaçıp kurtulacağını sanıyorsa aldanıyor. Bilsinler ki bu işin peşini asla bırakmayacağım” dedi.

Kaynak:Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.