1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'DA GÜZEL BİR KUMBARA..
LEFKOŞA'DA GÜZEL BİR KUMBARA..

LEFKOŞA'DA GÜZEL BİR KUMBARA..

Adamızın güzel insanları.. Oyuncak, Kitap ve Kıyafet Kumbarasına..

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) işbirliğinde hayata geçirilen Oyuncak, Kitap ve Kıyafet Kumbarası’nın açılışı bugün gerçekleştirildi.

YDÜ, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Evrim Çağan ilhan’ın, İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç danışmanlığında, YDÜ’nün 25’inci yıl etkinlikleri kapsamında hazırladığı kumbara Lefkoşa’nın  Terminal  Bölgesi’ndeki Gazeteci Kemal Aşık Caddesi’nde yer alacak.

“HAYALLERİ BİRİKTİRİYORUZ’’

YDÜ’den verilen bilgiye göre, kumbara, “Hayalleri Biriktiriyoruz’’adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirildi.

Camlı Oyuncak, Kitap ve Kıyafet Kumbarası’nda toplanan ürünler LTB tarafından belirlenen ihtiyaçlı kişilere dağıtılacak.

“UMARIM HALKIMIZ PROJEYE DUYARLILIK GÖSTERİR”

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, yaptığı açıklamada, “Umarım halkımız projeye duyarlılık gösterir. “İhtiyaç duymadıkları giysileri, kitapları ve oyuncakları getirip kumbaraya bırakır” dedi.

YDÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Çiftçi, YDÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Ufuk Altunç ve Projenin yaratıcısı, YDÜ, İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Evrim Çağan İlhan da konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Konuşmalarda, sosyal sorumluk projelerinin toplumsal paylaşımı geliştirmedeki rolüne işaret edildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.