1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'DA KUNDAKLAMA
LEFKOŞA'DA KUNDAKLAMA

LEFKOŞA'DA KUNDAKLAMA

Lefkoşa’da, Evren Hüseyin Zabit’e ait...

A+A-

Gönyeli’de sanatçı Sadık Zabit’in oğlu Evren Hüseyin Zabit’e ait FM 060 plakalı salon araç üzerinde yanıcı madde dökülerek yakıldı. Aracın sahibi Zabit, söz konusu saldırının kasıtlı olduğunu savundu.

Dün sabah saat 04.30’da İncesu Sokak’ta meydana gelen olayda, Volkswagen Bora marka araç tamamen yanarak, kullanılamaz hale geldi.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü öğrenildi.

Üç hafta önce yeğeninin aracı yakıldı

KIBRIS’a konuşan Evren Hüseyin Zabit, hiçbir tehdit almadığını belirterek aracının üzerine benzin dökülerek yakıldığını düşündüğünü söyledi.

Polisin, kamera kayıtlarını inceleyerek olayı aydınlatmasını istediğini ifade eden Zabit, üç hafta önce de yeğeni Yıltan Zabit’in arabasının yakıldığını belirtti. Zabit “Her ikimize de kasıtlı yapılan bir saldırıdır. Hiçbir güvenliğimiz yok. Evimizin önünde arabalarımız yakılıyor” dedi.

Zabit, aracının ful sigorta olmadığını, zararının ise 30 bin TL dolaylarında olduğunu söyledi.  Zabit, aracında 4 bin TL değerinde işyeri malzemesi bulunduğunu ve bu malzemelerin de tamamen yandığını kaydetti.

Off Licence işlettiğini ve dün sabah saat 03.15’te evine geldiğini söyleyen Zabit, sabaha karşı itfaiyecilerin evinin kapısını çaldığını ve evden dışarıya çıktığında aracının tamamen yandığını gördüğünü belirtti.

Evren Hüseyin Zabit, suçluların yakalanması ve adalete teslim edilmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Zabit, “Önemli olan, suçluların yakalanmasıdır. Her yere hız tespit kamerası takılacağına, mobese yerleştirsinler. Mahallemizde sokak lambası bile yanmıyor. Üç hafta önce yeğenimin arabası yakılmıştı. Bu tesadüf değildir. Polisin her iki olayı da aydınlatmasını istiyoruz” dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.