1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'DA ÖRNEK İŞBİRLİĞİ
LEFKOŞA'DA ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

LEFKOŞA'DA ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

Lefkoşa örnek bir işbirliğine sahne oldu. Bozalp İnşaat Şirketi, Necati Hasan Güneyli (NGH) firması ve Tüfekçi Ltd.’in katkılarıyla Hamitköy bölgesinde bulunan 10 bin 500 metrekarelik alanı kapsayan 3 ayrı sokak asfaltlandı.

A+A-

Hamitköy’de 3 sokak asfaltlandı… LTB ile işbirliği yapan işadamlarından ortak hareket

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, işadamlarının Lefkoşa’nın sıkıntılarının çözümü konusunda gösterdiği gayret, dayanışma ve işbirliğinin örnek olması gerektiğini söyledi.

Başkent Lefkoşa’nın en hızlı gelişen bölgelerinden olan Hamitköy’de eksik olan altyapı konusunda çalışma yapılıyor.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, bu çerçevede Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile işbirliği yapan işadamları, bölgede bulunan 3 ayrı sokağın asfaltlanmasına katkı koydu.

Bozalp İnşaat Şirketi, Necati Hasan Güneyli (NGH) firması ve Tüfekçi Ltd.’in katkılarıyla bölgede bulunan 10 bin 500 metrekarelik alanı kapsayan 3 ayrı sokak asfaltlandı.

Fellahoğlu çalışmaları yerinde inceledi.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu, işadamı Galip Bozalp ve bölge muhtarı Feyzullah Bostancı’dan bilgi aldı. Çalışmaları Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu da takip etti.

Fellahoğlu, işadamlarının Lefkoşa’nın sıkıntılarının çözümü konusunda gösterdiği gayret, dayanışma ve işbirliğinin örnek olması gerektiğini söyleyerek, başta Galip Bozalp olmak üzere katkı koyanlara teşekkür etti.

 

Kaynak: Yenidüzen

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.