1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'DA ZİNCİRLEME KAZA!
LEFKOŞA'DA ZİNCİRLEME KAZA!

LEFKOŞA'DA ZİNCİRLEME KAZA!

LEFKOŞA'DA ZİNCİRLEME KAZA!

A+A-

Ülkemizde kazalar bitmek bilmiyor. Bu akşam da aşırı sürat Lefkoşa’da zincirleme kazaya neden oldu. Lefkoşa Göçmenköy’de saat 20:30 sıralarında zincirleme kaza oldu.

Honda Civic marka aracın aşırı süratle Göçmenköy’den Bixi Kola  istikametine giderken, BMW Cip araçta Marmara’dan Göçmeköy yoluna giden tali yola girmek istedi. Süratli olduğu düşünülen Honda Civic araç 35,8 Metre fren yaptı ancak duramadı. Cip marka arabanın çarpma sonucunda savrulduğu ve başka  bir arabaya daha çarptığı da gelen bilgiler arasında. Kazada herhangi bir yaralanmanın olmadığı da öğrenildi.

Polis olay yerinde.

Ülkemizde kazalar bitmek bilmiyor. Dün akşam da aşırı sürat Lefkoşa’da zincirleme kazaya neden oldu. Lefkoşa Göçmenköy’de saat 20:30 sıralarında zincirleme kaza oldu.

Honda Civic marka aracın aşırı süratle Göçmenköy’den Bixi Kola  istikametine giderken, BMW Cip araçta Marmara’dan Göçmeköy yoluna giden tali yola girmek istedi. Süratli olduğu düşünülen Honda Civic araç 35,8 Metre fren yaptı ancak duramadı. Cip marka arabanın  çarpma sonucunda savrulduğu ve başka  bir arabaya daha çarptığı da gelen bilgiler arasında. Kazada herhangi bir yaralanmanın olmadığı da öğrenildi.

Polis soruşturması sürüyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.