1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “LEFKOŞALILARLA 5 DAKİKA” UYGULAMASI
“LEFKOŞALILARLA 5 DAKİKA” UYGULAMASI

“LEFKOŞALILARLA 5 DAKİKA” UYGULAMASI

Harmancı'nın başlattığı bu uygulama nedir?

A+A-

 

HARMANCI SORUNLARI BİRE BİR KİŞİLERDEN DİNLİYOR  

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, hem Lefkoşa’da yaşayanlarla bire bir görüşmek hem de şehrin sorunlarını birinci ağızdan dinlemek için  “Lefkoşalılarla 5 Dakika” adı altında Lefkoşa’da yaşayan kişilerle belediye binasında görüşmeye başladı.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da yaşayanlarla dünden itibaren bir araya gelmeye başlayan Harmancı, kişilerin başkent Lefkoşa ile ilgili sorunlarını ve şikayetlerini kendi ağzından bire bir dinledikten sonra şikayetleri Beyaz Masa personelleri aracılığıyla şubelere aktarıp önem derecesine göre en kısa sürede çözüme ulaşmasını veya sorun çözümüne yönelik proje üretilmesini sağlıyor. 

İKİNCİ BULUŞMA 24 TEMMUZ PERŞEMBE

Dün gerçekleşen ilk buluşmadan sonra “Lefkoşa’da yaşayanlarla buluşmalar” her Perşembe devam edecek. Başkan Harmancı ile görüşmek isteyenler LTB’nin 2285221(dahili 1111-1112) Nolu hattan LTB Halkla İlişkiler Birimi’ne başvurarak kayıt yaptırabilecek.

HARMANCI LEFKOŞA’YI DOLAŞMAYI SÜRDÜRÜYOR

Bu arada, LTB Başkanı Mehmet Harmancı belediye sınırları dahilindeki tüm bölgeleri belli bir program çerçevesinde ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor.

Haspolat’ta yapılan ilk bölge toplantısından sonra Harmancı ikinci bölge toplantısını Hamitköy’de gerçekleştiriyor. Hem bölge ile ilgili hem de başkentle ilgili sorunların dile getirileceği, görüş ve önerilerin belediye yönetimine aktarılacağı Hamitköy bölge halkıyla buluşma 22 Temmuz Salı günü saat 20:00’de Hamitköy Spor Kulübü’nde gerçekleşecek.   

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.