1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'NIN EN İŞLEK CADDESİ DEREBOYU'NDA ÜZÜCÜ MANZARA
LEFKOŞA'NIN EN İŞLEK CADDESİ DEREBOYU'NDA ÜZÜCÜ MANZARA

LEFKOŞA'NIN EN İŞLEK CADDESİ DEREBOYU'NDA ÜZÜCÜ MANZARA

Lefkoşa’nın en işlek caddelerin Dereboyu’nun

A+A-

1 HAFTADIR ÇALIŞMIYORLAR

Lefkoşa’nın en işlek caddelerin Dereboyu’nun çıkışında bulunan trafik ışıkları yaklaşık bir haftadır parçası bulunamadığı için çalışmıyor.Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kâşif, trafik ışıklarının tek elden yönetilmesi için tüm trafik ışıklarını Trafik Komisyonu’na bağlamak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Lefkoşa’nın en işlek caddelerinden olan Dereboyu caddesinin çıkışında bulunan trafik ışıklarının yaklaşık bir haftadır çalışmaması vatandaşları isyan ettirdi. Parçası bozuk olduğu ve LTB’nin elinde parça olmadığı gerekçesiyle bir haftadır çalışmayan ve üzerlerine çöp poşeti giydirilen trafik ışıkları, trafikteki sürücüler için tehlike oluşturuyor. Işıkların olduğu kavşaktan kontrollü geçiş yapan sürücüler, ülkemizde son günlerdeki yağışlı havanın da etkisiyle zaman zaman kaza tehlikesi atlatıyorlar. Bölgede trafiğin akışını sağlayacak tek bir polisin dahi olmaması da dikkat çekiyor.

Kaşif: “Trafik ışıklarını Trafik Komisyonu’na bağlayacağız”
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, söz konusu trafik ışıklarının yaklaşık bir hafta önce bozulduğunu ve bölgedeki trafik ışıklarından sorumlu olan LTB’nin elinde parça olmadığı için bekletildiğini söyledi. Kaşif, “Trafik ışıklarının tek elden yönetilmesi için tüm trafik ışıklarını Trafik Komisyonu’na bağlamak için çalışma başlattık. Bunu en kısa zamanda gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Haberal Kıbrıslı
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.