1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEFKOŞA'NIN GÖBEĞİNDE BIÇAKLAMA
LEFKOŞA'NIN GÖBEĞİNDE BIÇAKLAMA

LEFKOŞA'NIN GÖBEĞİNDE BIÇAKLAMA

Lefkoşa'nın Göbeğinde Bıçaklama... Karar;

A+A-

 

Satın aldığı kuruyemişin bayatlamış olduğu gerekçesiyle market sahibini bıçaklayan Şehmuz Dindar’ın aşırı alkolün tesiri altında olduğu bildirildi.

 

Başkent Lefkoşa’da faaliyet gösteren osman Market’in işletmecisi Osman Kozkıran’ı, kendisine bayat kuruyemiş sattığı gerekçesi ile bıçaklayan Şehmuz Dindar hakkındaki dava dün karara bağlandı. “Vahim zarar, yaralama, kanunsuz bıçak kullanma ve sarhoşluk” suçlarından Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık Dindar hapse mahkûm edildi.

Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan heyet sanık hakkında verilen kararı açıkladı.

Kararı okuyan Yargıç Ulunay, 29 Eylül gecesi saat 23.00 sıralarında Lefkoşa’da Mevlevi Tekke Sokak içerisinde faaliyet gösteren Osman market önünde sanık Şehmuz Dindar’ın 183 promil alkol tesiri altındayken market sahibi Osman Kozkıran’ı kendisine sövdüğü gerekçesi ile bıçakladığını söyledi. Ulunay, sanığın işlediği suçun ciddiyetine vurgu yaparak,  ‘kimsenin başkasını vücut bütünlüğüne her ne gerekçe olursa olsun zarar verme hakkı olmadığını’ belirtti.

Ulunay, Osman Kozkıran’ın şikayetini geri çekip sanığı affettiğini ifade ederek, ceza verirken bu hususu değerlendirdiklerini belirtti.

Ulunay, tüm bu olgular ışığında sanığı suçlu bulup mahkûm ettikleri “vahim zarar, yaralama, kanunsuz bıçak kullanma ve sarhoşluk suçundan 12 ay hapis cezası ile cezalandırdıklarını açıkladı.

Diyalog

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.