1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LEMAR AVM'DE YAŞANAN DEHŞET...“BIÇAKLAMAK İSTEMEDİM…”
LEMAR AVM'DE YAŞANAN DEHŞET...“BIÇAKLAMAK İSTEMEDİM…”

LEMAR AVM'DE YAŞANAN DEHŞET...“BIÇAKLAMAK İSTEMEDİM…”

17 yaşındaki zanlıdan olayın detayları;

A+A-

 

Mağusa’da önceki gün çıkan kavgada M.T’yi bıçakla yaralayan 17 yaşındaki zanlı F.Ö dün mahkemeye çıkarıldı…

Mağusa’da önceki gün Lemar AVM önünde 17 yaşındaki iki genç arasında çıkan kavgada M.T’yi tasarrufundaki bıçakla yaralayan ve tutuklanan zanlı F.Ö, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz bıçak taşıma” ve “Adam yaralama” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan 17 yaşındaki zanlı F.Ö, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

177.jpg

SÖZLÜ TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Ergüçlü, 24 Şubat tarihinde Lemar AVM önünde zanlı F.Ö ile müşteki M.T arasında sözlü tartışma çıktığını belirtti. Ergüçlü, zanlı F.Ö’nün çıkan sözlü tartışma esnasında tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu toplam uzunluğu 25 cm olan sivri uçlu bıçağı M.T’nin sol koltuk altına bir kez sokmak suretiyle yaraladığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Ergüçlü, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

ZANLI: “BIÇAKLAMAK İSTEMEDİM…”

Mahkemede söz alan zanlı F.Ö, M.T’yi bıçaklamak istemediğini ifade edip “M.T kavga esnasında beni ittirdi, yere düştüm. Yerdeyken 3 kişi bana saldırıp vurdu. Bende kendimi savunmak ve o 3 kişiyi uzaklaştırmak için bıçağı gelişi güzel salladım, M.T’ye saplandı” şeklinde kendisini savundu.

TEMİNATA BAĞLANDI

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı F.Ö’nün kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.