1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Levent Kırca 'son eşim' derdi...
Levent Kırca 'son eşim' derdi...

Levent Kırca 'son eşim' derdi...

Levent Kırca 'son eşim' derdi...

A+A-

 İSTANBUL’da yaşamını yitiren  ünlü tiyatro sanatçısı Levent kırca’nın  6 yıldır birlikte olduğu  ve ’son eşim’ diye nitelendirdiği Aslı Çetiner, DHA’ya  yaptığı açıklamada Levent kırca ile çok güzel bir 6 yıl geçirdiklerini ve  kendisinin adeta bir ’hayat okulu’ olduğunu söyledi.  Aslı Çetiner,  "Biz Levent ile 2007 yılında Reyting Kasabası filminde tanışmıştık. Ben de oyuncuydum, kendisi belediye başkanı rolündeydi... Bir sanatçı olarak halk onu çok seviyordu, huzura erdi. Türk halkına çok güzel bir farkındalık yaratacağı vasiyet yani mektup bıraktı. Çok üzgünüm" dedi.
 
HASTALIĞI SIRASINDA KENDİSİNİ BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMADI

 
Levent Kırca, ölümünden bir süre önce Hürriyet Gazetesi’nden Ayşe Arman’a verdiği ve 13 Eylül’de yayınlanan röportajda birlikte yaşadığı merhum gazeteci Yılmaz Çetiner’in kızı Aslı Çetiner ile ilgili de konuşmuştu.
 
Eski eşi Oya Başar’ın "Levent’in başucundan ayrılmıyoruz" sözlerinin kendisine sorulması üzerine  "Evet, dedi ama doğru değil. Ben Oya’yla çok uzun zamandır hiç karşılaşmadım, hiç görüşmedim" ifadelerini kullanmıştı.
 
Ayşe Arman’ın, Oya Başar’ın bu açıklamasının nedenini sorması üzerine  Levent Kırca, "Bilmiyorum. Bir kötü niyeti yoktur. Ama söylediği doğru değil. Bu süreçte, oğlum Umut bir kaç kere kemoterapide yanımdaydı o kadar, onun dışında yanımda olan tek kişi Aslı. Başından beri. Nikahlı olmasak da ’Son eşim’ dediğim Aslı varken ve inanılmaz bir emek sarf ederken, onu yok sayıp, ’İlk günden beri biz başındayız! Her gece onun yanındayız!’ denmesi doğru değil. Bir de Aslı’ya haksızlık. Yoksa benim Oya’yla bir derdim yok. İki çocuğumun annesi, benim için üzülmüştür de fakat bir kere bile görüşmedik. O da muhtemelen gelmek isterdi ama geç haberi oldu. Gelmedi. Zaten Aslı benim başımda, benimle yeteri kadar ilgileniyor" demişti.
 
Ayşe Arman’ın  "Ben de, ’Kimse hastalığımdan nemalanmasın!’ dediğinizde sinir olmuştum size, ’insan iki çocuğunun anası ve eski karısı için böyle mi söyler’ diye..." sözleri üzerine de Kırca, şu ifadeleri kullanmıştı:
 
"Ben Oya’yı kast etmedim. Ama herşey için koşturan kemoterapide el ele benimle oturan bütün sağlık işlerimi eline alan borçlarımı ödeyen kalan zamanımı benim için yaşanılır kılan bir kadını da kimseye ezdirmem. Tekrar ediyorum, Oya’yı çok uzun zamandır görmedim bile. Neden o lafı etti anlamadım. Ama onu da üzmek istemem. Yeteri kadar derdimiz var şu anda zaten."
 
Aslı Çetiner de verdiği bir  röportajda Oya Başar’a saygısının sonsuz olduğunu belirterek " "15 yıl evli kalmış, iki çocuk yapmış, yıllarca sanat dünyasında birlikte üretmiş Levent Kırca ve Oya Başar birbirinden nasıl ayrı düşünülebilir. Ben klasik kadın kıskançlıkları yapacak biri değilim... Oya Başar’ı kıskanacak bir durum da yok ortada. Çocuklarıyla da çok iyi anlaşıyorum" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.