1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. LEVENT KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN ÜSTÜN BAŞARISI
LEVENT KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN ÜSTÜN BAŞARISI

LEVENT KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN ÜSTÜN BAŞARISI

TAÇYILDIZ VE KASAP A LEVEL SINAVLARINDA A* DERECESİ ALDI

A+A-

Levent Koleji öğrencisi Özgü Taçyıldız, Cambridge Üniversitesi Uluslararası A Level Applied ICT (Uygulamalı Bilgi İletişim Teknolojileri) Sınavı’nda Kıbrıs geneli birinciliği ödülü elde etti. Levent Koleji öğrencisi Melisa Kasap ise A Level Sosyoloji Sınavı’nda yüksek başarı ödülü kazandı.

Levent Koleji Müdürü Asım İdris’in açıklamasına göre, Cambridge Üniversitesi tarafından Haziran 2013’de düzenlenen GCE A Level Applied ICT sınavına giren öğrenciler arasında Kıbrıs geneli birinciliğini Levent Kolej öğrencisi Özgü Taçyıldız A* derecesi aldı. Aynı okulda öğrenci olan Melisa Kasap da A Level Sosyoloji Sınavı’nda A* derecesi aldı. Levent Koleji Sınav Merkezi’nde AS Applied  ICT dalında sınava giren Ali Elagöz de Kıbrıs Geneli Birinciliğini elde etti.

Asım İdris, A Level Applied ICT ve Sosyoloji branşlarında öğrenci ve öğretmenlerin elde ettiği başarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

İdris, öğrencileri ve onları özverili çalışmalarıyla sınavlara hazırlayan ICT öğretmeniyle psikoloji ve sosyoloji öğretmenini de kutladı.

Başarılı öğrencilere ödülleri, Lefkoşa'nın güney kesiminde düzenlenen törenle verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.