1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LİBYALI ÖĞRENCİNİN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ
LİBYALI ÖĞRENCİNİN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ

LİBYALI ÖĞRENCİNİN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ

Libyalı öğrencinin esrarengiz ölümü

A+A-

19 yaşındaki üniversite öğrencisi Zakria İbrahim S. Alwarflı Gazimağusa Gülseren Bölgesi’ndeki dairesinde ölü bulundu
 
Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da dün sabahın ilk saatlerinde 19 yaşındaki Libyalı Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) öğrencisi Zakria İbrahim S. Alwarflı Gülseren Bölgesi’ndeki Laden apartmanının 8 numaralı dairesinde ölü olarak bulundu.

Yaklaşık üç gündür hakkında haber alınamayan Libyalı öğrenci, dün sabah 02.30’da polisin çilingir yardımıyla girdiği dairesinde yatağında uyur bir şekilde ölü olarak bulundu.

Üç gündür arkadaşlarının telefonlarına cevap vermeyen Alwarflı, arkadaşlarının şüphelenip polise başvurmaları üzerine polisin harekete geçtiği öğrenildi.

Talihsiz gencin cansız bedeni ile karşılaşan Gazimağusa Adli Şube ekipleri, yaşanan ani ve gayri tabi ölümle ilgili olarak soruşturma başlattı.

Üzerinde herhangi bir delici kesici alet yarası bulunmayan talihsiz gence, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde dün öğle saatlerinde otopsi yapıldı. Otopsi sonucu genç adamın ne şekilde öldüğü tespit edilemezken, kesin ölüm nedeninin tespiti için vücudundan alınan kan ve doku örneklerinin ileri araştırma için Lefkoşa’da Devlet Kimya Laboratuvarı’na gönderileceği öğrenildi.

19 Temmuz 1996 doğumlu olan Alwarflı’nın DAÜ Hazırlık Okulu öğrencisi olduğu ve yaklaşık bir yıl önce ülkeye tahsil amaçlı geldiği öğrenildi. Alwarflı’nın Endüstri Mühendisi olmak istediği öğrenildi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.