1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LİMANDA YAKALANDI
LİMANDA YAKALANDI

LİMANDA YAKALANDI

Türkiye’de hakkında 5 cinayet davası bulunan zanlının KKTC’ye kaçtığı ortaya çıktı

A+A-

Gazimağusa Limanı’ndan 20 Kasım 2014 tarihinde sahte TC kimlik kartı ile giriş yapan İrfan Başak, 27 Şubat tarihinde aynı sahte kimlik ile Girne Turizm Limanı’ndan çıkış yaparken yakalandı. Zanlı hakkında yapılan soruşturmada Türkiye’de cinayet suçundan arandığı ve hakkında 5 ayrı cinayet dava dosyası bulunduğu ortaya çıktı. Poliste tutuklu bulunan zanlı soruşturmanın tamamlanmasının ardından dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

TÜRKİYE’DE CİNAYETTEN ARANIYOR

Duruşmada zanlının Kasım 2014-Şubat 2015 tarihleri arasında meydana gelen sahte kimlik düzenleme, tedavüle sürme ve başkasının kimliğine bürünme suçlarından tutuklandığı belirtildi. Polis, zanlının Türkiye’den 100 dolara karşılığında almış olduğu sahte TC kimlik kartı ile 20 Kasım tarihinde Gazimağusa Limanı’ndan ülkeye giriş yaptığını,27 Şubat 2015 tarihinde ise Girne Turizm Limanı’ndan çıkış yaparken yakalandığını söyledi. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İddia makamı ise zanlının Türkiye’de cinayet suçundan aranan şahıs olduğunu, hakkında 5 ayrı cinayet dosyası bulunduğunu belirterek tutuklu yargılanmasını talep etti. Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum