1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LİMAN’DAKİ MENDİREK ASFALTLANDI
LİMAN’DAKİ MENDİREK ASFALTLANDI

LİMAN’DAKİ MENDİREK ASFALTLANDI

Sorumluluk alanlarının dışında olmasına rağmen;

A+A-

 

Girne Belediyesi, Antik Liman’da tahrip haldeki mendireğin bulunduğu bölgeyi tamir ederek asfaltladı.

Girne Belediyesi basın ve halkla ilişkiler biriminden yapılan açıklamaya göre,  mendireğin su ve elektrik altyapısı da yenilendi.

GÜNGÖRDÜ: “SORUMLULUĞUMUZDA DEĞİLDİ ANCAK İRADE KOYDUK”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, geçen yıl bakanlık tarafından yapımına başlanan alt yapı çalışmalarının yarım kaldığını anımsatarak, sorumluluk alanlarının dışında olmasına rağmen ortaya irade koyup mendireği asfaltladıklarını kaydetti.

Bölgede yürüyüş yapılmasının tehlikeli hale gelmesi nedeniyle mendireğin elektrik ve su alt yapısını yeniden yaptıklarını; kullanılamaz hale gelen parkeleri ise sökerek üzerine asfalt serdiklerini kaydetti.

“LİMANDA SORUMLULUK ALMAYA HAZIRIZ”

Sorumluluk alanı içerisinde olmamasına rağmen kentin çok önemli bir parçası olduğuna inandıkları mendirekte çalışma yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden Güngördü, Girne Antik Liman’da sorumluluk almaya hazır olduklarını belirtti.

Girne Belediyesi olarak limanın idaresi konusunda ekip ve donanıma sahip olduklarını belirten Güngördü, “Limandaki tüm ilgili kurum, sivil toplum örgütü ve meslek gruplarıyla uyum içerisinde çalışmaya hazır olduğumuzu hatırlatmak isterim” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.