1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LİOTATİS YENİDEN İFADE VERDİ
LİOTATİS YENİDEN İFADE VERDİ

LİOTATİS YENİDEN İFADE VERDİ

LİOTATİS ARAŞTIRMA KOMİTESİNE YENİDEN İFADE VERDİ

A+A-

“Dromolakşa” (Mormenekşe) köyündeki Kıbrıs Türk malının önce özel bir şirkete, ardından Rum Telekomünikasyon Dairesi’nin (CYTA) satılmasıyla ilgili skandal hakkında ortaya ciddi iddialar atan işadamı Haralambos Liotatis’in Kıbrıs Türk mallarıyla ilgili Araştırma Komitesi’ne dün üçüncü kez ifade verdiği belirtildi.

Simerini gazetesi Liotatis ve eşi Panayota Liotatis’ni dünkü ifadelerinde Kıbrıs Türk malının alım-satımına karıştığını iddia ettiği siyasi, parti ve futbol camiasından yeni isimler verdiğini yazdı.

Gazete Haralambos Liaotatis’in üçüncü kez verdiği ifadesinde, daha önceden anlattıklarını ayrıntılarına girdiğini, konuyla ilgili görüşmeler ve müdahaleler hakkında bilgiler vermesinin istendiğini belirtti.

Gazeteye göre skandalda adı geçen AKEL’in Genel Sekreteri Andros Kiprianu ise olayla ve (AKEL yetkilileriyle görüşmeler yaptığını iddia eden) Haralambos Liaotatis ile hiçbir ilişkilerinin olmadığını belirterek, komitenin çalışmalarını eleştirdi.

Politis gazetesi de Liotatis’in ifadesinde, Vasos Şarlis’in Kıbrıs Bankası yetkili olarak oynadığı rollere de değindiğini belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.