1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. LİSEDE DEHŞET! 25 ÖĞRENCİ...
LİSEDE DEHŞET! 25 ÖĞRENCİ...

LİSEDE DEHŞET! 25 ÖĞRENCİ...

Kız öğrenciyi tuvalete kilitleyip cinsel ilişkiyi kayda aldılar

A+A-

Amerika'nın Florida eyaletinin Fort Myers ilçesinde bulunan South Fort Myers Lisesi'nde, 25 erkek öğrencinin kızlar tuvaletine girip çıktığı güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisin yayınladığı rapor sonrasında en az bir öğrencinin 'uygunsuz eylem' suçlamasıyla disipline sevk edildiği açıklandı.
 
KIZ ÖĞRENCİYİ TUVALETE KİTLEYİP CİNSEL İLİŞKİYİ KAYDA ALMIŞLAR
 
İddiaya göre adı açıklanmayan 15 yaşındaki kız öğrenci, birkaç erkek öğrenci ile cinsel ilişki yaşadığını okul müdürüne söyledi. Kız öğrenci sözlerinin devamında, erkek öğrencilerin kendilerini tuvaletin içine kilitleyerek cinsel ilişki anlarını cep telefonu kameralarıyla kayda aldığını da ifade etti.
 
SNAPCHAT'E YÜKLENEN VİDEO, BÜTÜN OKULA YAYILMIŞ
 
Fox4now haber sitesi, cinsel ilişki görüntülerinin Snapchat uygulaması sayesinde bütün okula yayıldığını iddia etti. Polisin el koyduğu bir cep telefonunda söz konusu görüntülere ulaşıldığı belirtildi.
 
25 ERKEK ÖĞRENCİ TUVALETE GİRİP ÇIKMIŞ
 
Polis raporunda kızlar tuvaletinde bir kız öğrencinin bulunduğunu, toplam 25 erkek öğrencinin tuvalete girip çıktığının görüntülere yansıdığı kayıtlara geçti.
 
OKULUN FUTBOL TAKIMINDAKİ BAZI ÖĞRENCİLER OLAYA KARIŞMIŞ
 
Lisenin öğrencilerinden Petislin Cadeau (18), Fox 4 televizyonuna verdiği demeçte, lisenin futbol takımı öğrencilerinden bazılarının olaya karıştığını dile getirdi. Cadeau açıklamalarına ek olarak; "Videonun elden ele dolaştığını duydum ama ben görüntüleri izlemedim. Videonun varlığı, okulda bir söylenti olarak dolanıyordu." sözlerini sarf etti.
 
KIZ ÖĞRENCİNİN BABASI: ŞOK, GÜVENSİZLİK, KAYGI, ÜZÜNTÜ
 
Okulun bulunduğu Lee kasabası sözcüsü, ortaya çıkan uygunsuz hareketleri sonrasında öğrenci ya da öğrencilerin, okul tüzüğündeki uyulması gereken kurallar doğrultusunda disipline sevk edileceklerini ifade etti. Sözcü, okuldaki skandalın salı günü kızlar tuvaletinde yaşandığını dile getirdi. 15 yaşındaki kız öğrencinin babası Eric Struble, olaydan sonra duygu ve düşüncelerini; "Şok, güvensizlik, kaygı, üzüntü." ifadelerini kullanarak sözlere döktü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.