1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. LİSEDE DEHSET
LİSEDE DEHSET

LİSEDE DEHSET

Elinde silah sınıfa girdi..

A+A-

Lisede dehşet: Sınıfta önce genç kızı sonra kendini vurdu

Bursa’da yanında getirdiği tabanca ile sınıfa giren 16 yaşındaki H.C., 16 yaşındaki Nilüfer Acar'ı öldürdükten sonra silahı başına ateşleyerek intihara kalkıştı. Hasan C.’nin sınıfın erkek öğrencilerinin görüştüğü Whatsapp grubuna "Nilüferi vurmaya geliyorum" yazdığı ortaya çıktı.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesindeki Hürriyet Anadolu Lisesinin 10'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Hasan C. sınıfta arkadaşı aynı yaştaki Nilüfer Acarı, sınıfta öğrencilerin gözleri önünde tabancayla vurduktan sonra intihara kalkıştı. Nilüfer Acar, olay yerinde yaşamanı yitirirken Hasan C. Çekirge Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

1-20170505105605.jpg

Olay, bu sabah Hürriyet Anadolu Lisesinin üçüncü katında bulunan 10-D sınıfında meydana geldi. Busabah okula gelerek üçüncü kattaki sınıfa çıkan Hasan C., iddiaya göre ders başlamadan önce bir süre önce tartıştığı Nilüfer Acarı 'Gel bakayım buraya' diyerek tahtanın önüne çağırdı. Nilüfer Acar, tahtanın önüne geldiğinde tabancasını çıkararak 'Her şey buraya kadar diye' bağırıp Hazan C.,genç kızın başına tek el ateş etti. Sınıf arkadaşlarının gözleri önünde Nilüfer Acarı vuran Hasan C. daha sonra tabancayı kendisine doğrultarak ateş etti.

WHATSAPP MESAJI ORTAYA ÇIKTI

Sınıf kan gölüne dönen sınıfta büyük panik yaşayan arkadaşları durumu hemen öğretmenlere haber verdiler. Nilüfer Acar, olay yerinde yaşamını yitirdi,ağıryaralanan Hasan C. de Çekirge Devlet Hastanesi ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay nedeniyle okul tatil edilirken, sınıfta iki boş kovan bulundu. Hasan C.’nin sınıfın erkek öğrencilerinin görüştüğü Whatsapp grubuna "Nilüfer'i vurmaya geliyorum" yazdığı ortaya çıktı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.