1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI
LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI

4’üncü liseler arası müzik yarışması ;

A+A-

SON KATILIM TARİHİ 16 OCAK

Milli Eğitim Bakanlığı ile Telsim Vodefone arasında “Vodefone Freezone” 4’üncü liseler arası müzik yarışması ile ilgili protokol imzalandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda gerçekleşen törende protokole, Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst ve KKTC Telsim Genel Müdürü Yardımcısı Fevzi Tanpınar imza koydu.

TANPINAR

KKTC Telsim Genel Müdürü Yardımcısı Fevzi Tanpınar imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, Türkiye’de bu yıl 17.’si düzenlenecek yarışmanın muadilini 4. kez KKTC’de düzenlemenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Bu tür yarışmaların gençleri kötü alışkanlıklardan ve sosyal risklerden uzak tutma yanında, yeteneklerinin ortaya konması adına önemli olduğunu söyleyen Tanpınar, yarışmayı kazanan orkestranın Türkiye’deki Freezone yarışması finalinde yarışmaya hak kazanacağını da belirtti.

Yarışmaya bu yıl katılımın daha fazla olacağına inandıklarını da söyleyen Tanpınar, son katılım tarihinin 16 Ocak saat 17.00 olduğunu ve yarışma şartnamesine internet ortamından ulaşılabileceğini söyledi.

DÜRÜST

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst de konuşmasında, 2011 yılında Telsim’le birlikte başlattıkları müzik yarışmasının gençlerin alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve bilimsel, kültürel, sportif faaliyetlere yönlendirilmesi hususunda önemli rol oynadığını kaydetti.

Böylesi etkinliklerden tüm toplumun kazançlı çıktığını anlatan Bakan Dürüst, Telsim ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın işbirliğinin diğer kuruluşlara da örnek olmasını diledi.

Organizasyonun finans ve organizasyon giderlerinin Telsim tarafından karşılandığına da dikkat çeken Dürüst, Telsim’le birlikte, yarışmaya katılım gösterecek öğrencilere ve okul yönetimlerine teşekkür etti.

Dürüst yarışma sonunda TC’de temsiliyet olduğundan gençlerin büyük bir motivasyonla çalışacaklarından emin olduğunu söyledi ve 4. Vodafone Freezone müzik yarışmasının hayırlara vesile olmasını diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.