1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LONG BEACH YEŞİLE BOYANDI
LONG BEACH YEŞİLE BOYANDI

LONG BEACH YEŞİLE BOYANDI

İskele Belediyesi’nin, sürdürülebilir sağlıklı çevre oluşturma hedefiyle yürütülen çalışmalar çerçevesinde Long Beach sahil şeridinde 150 adet hurma ağacı ve 100 adet palmiye ağacı dikimi gerçekleştirdiği bildirildi.

A+A-

İskele Belediyesi’nin, sürdürülebilir sağlıklı çevre oluşturma hedefiyle yürütülen çalışmalar çerçevesinde  Long Beach sahil şeridinde 150 adet  hurma ağacı ve 100 adet palmiye ağacı dikimi gerçekleştirdiği bildirildi.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bilimsel yöntemlerle gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında palmiye ağaçlarının temin edilmesi ve dikimine  Noyanlar Consturciton firmasının  katkı koyduğu ifade edildi.

Yeşil alan oluşturma ve ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun,  sürdürülebilir, sağlıklı ve temiz bir çevrenin toplumun tüm kesimlerinin işbirliğiyle oluşturulabileceğine dikkat çekti.

İskele’de dikilen her bir ağacın daha güzel bir geleceğe zemin hazırlayacağına inandığını belirten Orun, İskele sahillerine “yeşil bir gerdanlık” kazandırmayı ana misyon olarak belirlediklerini ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.