1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
LTB ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

LTB ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

LTB Altyapi Çalişmalari Başladi

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), şehrin altyapısıyla ilgili çalışmalara  devam ediyor.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda geçtiğimiz günlerde ihale sözleşmesi imzalanan “Kaldırım ve Yağmur Suyu Yapım İşleri Projesi” çalışmaları başladı. LTB’nin öz kaynaklarından karşılanacak olan proje çalışmalarıyla şehrin 16 farklı noktasındaki altyapı sorunlarının çözümlenmesi hedefleniyor.

Widecity Construction & Development Limited’in yapımını üstlendiği altyapı çalışmaları 90 takvim gününde tamamlanacak. Aralıksız olarak sürdürülecek olan altyapı çalışmalarına Şehit Önay Mehmet Ali Sokak’ta başlandı.

Söz konusu bölgedeki kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Gazeteci M. Remzi Okan Sokak ve Gazeteci Con Rifat Sokak’ta altyapı çalışmaları devam edecek.

Projede daha sonra devam edecek iş programı şöyle: “Yağmur Suyu-II. Selim Caddesi (Meclis Önü), Şht. Mustafa Mehmet Sokak, Kızılay Arkası Göçmen Evleri, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi, Yasemin Sokak (Hamitköy), Şht Üstğm. Mustafa Orhan Sokak, Armacon Sitesi (Ortaköy), Gazeteci Abdi İpekci Caddesi (Demokrasi Ortaokulu önü), Atatürk Caddesi (Hamitköy) Kaldırım-Barış Caddesi, Neşe Sokak (Hamitköy), Şht Gazeteci Hasan Caddesi, Hamitköy Çemberi Refüj Yapımı, 19. sokak köprü yanı taş duvar yapımı”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.