1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB BAŞKANI, CTP-BG BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KADRİ FELLAHOĞLU KIBRIS TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ
LTB BAŞKANI, CTP-BG BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KADRİ FELLAHOĞLU KIBRIS TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

LTB BAŞKANI, CTP-BG BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KADRİ FELLAHOĞLU KIBRIS TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

LTB Başkanı, CTP-BG Belediye Başkan Adayı Kadri Fellahoğlu Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği’ni ziyaret etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ile belediye meclis üyesi adayları Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği’ni ziyaret etti.

CTP-BG’den verilen bilgiye göre,  ziyarette Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği Başkanı Yılmaz Bora ile yönetim kurulu üyeleriyle görüşen LTB Başkanı, CTP-BG Belediye Başkan adayı Fellaoğlu ile meclis üyesi adaylarının hayata geçirmek istediği projeler hakkında bilgi verdi.

Fellahoğlu, isminde “Türk” kelimesi olan tek belediyenin LTB olduğunu ifade ederek, “LTB aslında Kıbrıs Türk halkının varlığının tescil edildiği kurumlardan birisi olduğunu söyledi.

“7 Nisan 2013 öncesi Lefkoşa’nın durumumu unutmadan, bugünkü durumunu değerlendirmeli ve geleceğini ona göre yönlendirmeliyiz. LTB’nin yakın geçmişinde büyük sorunlar ve çöküş vardı. Asla geri dönmemeliyiz. Yeni maceralar aramaya da gerek yoktur. Çünkü Lefkoşa’nın kaybedecek zamanı yoktur. Lefkoşalılar geçmişi biliyor. Lefkoşalılar bugün gelinen noktayı, yaptıklarımızı da biliyor. Ellerini vicdanlarına koyarak oy versinler, bize yeter” diyen Fellahoğlu, görev yaptıkları dönemde popülizm yapmadıklarını söyledi.

Bisiklet Master Planı; Hayvan Barınağı, Amfitiyatro Projesi ve Müzik Eğitim Merkezi ve Tramvay Projesi yanında yer alan büyük projelerinden birinin; ‘Mehmet Akif Caddesi Yol Projesi  olduğunu ifade eden Fellahoğlu, GKK’dan belediyeye gönderilen yazıda, Mehmet Akif Caddesi ve Kanlı Dere’ye Paralel Yol Projesi için olumlu yanıt verildiğini açıkladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.