1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. LTB BAŞKANI FELLAHOĞLU MADEN VE METALÜRJİ ODASI HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ
LTB BAŞKANI FELLAHOĞLU MADEN VE METALÜRJİ ODASI HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

LTB BAŞKANI FELLAHOĞLU MADEN VE METALÜRJİ ODASI HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Maden, Metalurji, Jeoloji, Fizik ve Petrol Mühendisleri Odası Başkanı Yrd Doç. Dr. Ertan Akün ile Oda Sekreteri Dr Mehmet Necdet'i kabul etti.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Maden, Metalurji, Jeoloji, Fizik ve Petrol Mühendisleri Odası Başkanı Yrd Doç. Dr.  Ertan Akün ile Oda Sekreteri Dr  Mehmet Necdet'i kabul etti.

LTB Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Fellahoğlu kabulde yaptığı konuşmada, ülkede zemin etütleri konusunda belli sıkıntılar olduğu ve bina yapımı öncesinde zeminin iyice etüt edilmesi gerektiğini vurguladı.

Fellahoğlu, LTB olarak Maden, Metalürji, Jeoloji, Fizik ve Petrol Mühendisleri Odası ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Maden, Metalurji, Jeoloji, Fizik ve Petrol Mühendisleri Odası Başkanı Yrd Doç Dr Ertan Akün de yaptığı konuşmada odaları ile ilgili bilgiler vererek, LTB ile her konuda işbirliğine hazır olduklarını söyledi ve Fellahoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.