1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. LTB BAŞKANI FELLAHOĞLU, ÖZEV HEYETİNİ KABUL ETTİ
LTB BAŞKANI FELLAHOĞLU, ÖZEV HEYETİNİ KABUL ETTİ

LTB BAŞKANI FELLAHOĞLU, ÖZEV HEYETİNİ KABUL ETTİ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu 23 Nisan dolayısıyla Özel Eğitim Vakfı(ÖZEV) Başkanı Ersin Görsay,bazı yönetim kurul üyeleri ve çocukları kabul etti.

A+A-

LTB’den yapılan açıklamaya göre, heyeti kabulünde Başkan Fellahoğlu ÖZEV’in çok anlamlı bir görevi yerine getirdiğini söylerken ÖZEV Başkanı Görsay belediye başkanlığı görevine seçilen Fellahoğlu’nun Lefkoşa şehri, şehirde yaşayanlar ve LTB’nin toparlanması için çok zor bir görevi üstlenmesine karşın bu sorunların üstesinden geleceğine olan inancını belirtti.

Başkan Fellahoğlu çocuklara küçük birer de hediye takdim etti. Ziyarette LTB As Başkanı Mustafa Hançerli de hazır bulundu.

ozev2.jpg

LTB Başkan Kadri Fellahoğlu, ÖZEV’in önemine dikkat çekerek, tüm insanların vakfa ilgi göstermesini istedi.

ÖZEV’den önce özel eğitime muhtaç çocukların durumu ile ÖZEV’in kuruluşu sonrasında gelinen noktayı gördüğünde vakıf yetkililerini yürekten kutlamak istediğini belirten Fellahoğlu, devletin ve belediyelerin yapması gereken işi fedakarca yapan vakıf yetkililerine teşekkür etti.

Fellahoğlu, “Üzülerek söylemeliyim ki devraldığımız LTB’nin içinde bulunduğu kötü durumdan dolayı sizlere herhangi bir yardım yapamıyoruz. Ancak insanın içinde varsa yardımın farklı yolları bulunabilir. LTB olarak belli kesimlerle diyalog içinde ÖZEV’e ilgiyi kanalize edebiliriz. Bu dönemde ÖZEV ile olan bağımın artarak süreceğini söyleyebilirim” dedi.

ozev3.jpg

Öndeki bir yılda LTB’de normalleşme adını verdikleri, çalışanların yatmayan sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarının yatırılması, 3 aylık ödenmeyen maaşların ödenmesi için iyi niyetle bazı çalışmalar başlattıklarını kaydeden Fellahoğlu, Lefkoşa için yapacak çok işleri olduğunu kaydetti.

Tam anlamıyla belediyecilik hizmeti veremediklerini söyleyen Fellahoğlu, hep birlikte Lefkoşa’ya sahip çıkma bilincini arttırmaya çalıştıklarını ve bunu da başaracaklarına inandıklarını ifade etti.

Başkan Fellahoğlu okulların temizliği konusundaki yardım taleplerini ise yapılması için ilgili şubeye bildireceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.