1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB BAŞKANINDAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
LTB BAŞKANINDAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

LTB BAŞKANINDAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, ülke genelinde 239, Başkent Lefkoşa’da 25 muhtar olduğunu hatırlatarak, muhtarlığın fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görev olduğunu belirtti.

A+A-

Fellahoğlu: “Fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görev”

Lefkoşa, 17 Temmuz 13 (T.A.K.): Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, ülke genelinde 239, Başkent Lefkoşa’da 25 muhtar olduğunu hatırlatarak, muhtarlığın fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görev olduğunu belirtti.

LTB Başkanı Fellahoğlu, 17 Temmuz Muhtarlar Günü dolayısı ile mesaj yayınladı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 1932 yılında bir kadın muhtara plaket vermesi ile her yıl 17 Temmuz tarihinin “Muhtarlar Günü” olarak kutlanmakta olduğunu belirten Fellahoğlu, bu vesile ile başta Lefkoşa olmak üzere ülke genelindeki tüm muhtarların özel gününü kutladı.

Fellahoğlu ülke genelinde 239, Başkent Lefkoşa’da 25 muhtar olduğunu hatırlatarak, muhtarlığın fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görev olduğunu anımsattı.

LTB olarak kurdukları Muhtarlar Masası sayesinde tüm bölgelerdeki sıkıntıları öğrenme ve bunlara çözüm bulabilme adımını attıklarını ifade eden Kadri Fellahoğlu, paylaşım sayesinde sıkıntıların aşılacağına inanç belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.