1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB, İHALEYE ÇIKTI
LTB, İHALEYE ÇIKTI

LTB, İHALEYE ÇIKTI

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) , asfalt yama, asfalt- altyapı işleri, kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı yapım projeleri için 3 ihaleye çıktı. İhalelere 16 Eylül'e kadar başvuru kabul edilecek.

A+A-

İHALELERE BAŞVURU 16 EYLÜL’E  KADAR SÜRECEK

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) , asfalt yama, asfalt- altyapı işleri,  kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı yapım projeleri için 3 ihaleye çıktı.

Finansmanını Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı’nın karşılayacağı ve Lefkoşa’nın muhtelif bölgelerinde gerçekleştirilecek çalışmalar LTB Bayındırlık-Altyapı Şubesi tarafından yürütülecek. 

“Asfalt yama işleri,  asfalt - altyapı işleri, kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı yapım işleri ”için belediye tarafından çıkılan 3 ihalede teklif verme süresi 16 Eylül günü saat 12.00’de dolacak. Teklif kabulü sürecinden sonra ihaleleri kazanacak müteahhitlerle projelerin yapımına başlanacak.

YIPRANAN YOLLAR VE ÇUKURLAR ASFALTLANACAK

LTB Basın Birimi’nden verilen bilgiye göre,  projeler kapsamında Lefkoşa’nın ana yolları ve diğer sokaklarında bulunan çukurların kapatılması ve Lefkoşa’da zaman içinde yıpranan bazı yollarda ise asfaltlama çalışması yapılması planlanıyor.

Söz konusu çalışmaların yanı sıra yağmur suyunun sorun oluşturduğu bölgelerde ise sıkıntıların giderilmesi için yağmur suyu drenaj hattı oluşturulacak.

KALDIRIM VE DRENAJ YAPILACAK SOKAKLAR

Kaldırım ve yağmur suyu drenaj hattı yapım ihalesi kapsamında şu sokaklara çalışma yapılacak:

“Cengiz Topel Sok, Şehit Ecvet Yusuf Caddesi (kısmen), Şehit Kemal Ünal Caddesi (kısmen), Şehit Mustafa Mehmet Sokak,  Leylak Sokak, Rüstem Ağa Sokak, Yıldırım Sokak, Kocaman Sokak ve Dilek Sokak.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.