1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB İLE KTEZO’DAN ORTAK İŞYERİ DENETİMLERİ BAŞLIYOR
LTB İLE KTEZO’DAN ORTAK İŞYERİ DENETİMLERİ BAŞLIYOR

LTB İLE KTEZO’DAN ORTAK İŞYERİ DENETİMLERİ BAŞLIYOR

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) ile sivil toplum örgütlerinin çeşitli alanlardaki işbirliği sürüyor.

A+A-

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, LTB ile Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) Lefkoşa bölgesinde bulunan işyerlerinin ortak denetimlerini gerçekleştirecek.

FELLAHOĞLU: “ORTAK BELİRLEDİĞİMİZ PRENSİPLERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ile KTEZO Başkanı Hürrem Tulga, K.T.Oto Tamircileri Birliği Başkanı Halil İbrahim Çoktan, Oda Genel Koordinatörü Taner Akcan, Program ve Hizmetler Sorumlusu Ersun Aytaç ve Denetim Sorumlusu Salih Aşar’dan oluşan heyetin görüşmesi sonunda,  Belediye ile Oda’nın Lefkoşa’daki işyerlerinin daha iyi şartlarda ve modern standartlarda çalışabilmesi için ortak olarak bazı prensipler tespit edildi.

Toplantıda alınan karar çerçevesinde işyeri açma izinleri ve işyeri denetimleri, KTEZO ve Belediye yasaları doğrultusunda LTB’nin ilgili bölümleri ve KTEZO denetmenleri işbirliğinde yapılacak.

Yapılacak bu çalışmalar sonrasında standartlara uymayan işyerleri uyarılacak ve sektördeki haksız rekabetin önüne geçilmiş olacak.

TULGA: “DAHA İYİ BİR LEFKOŞA İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ”

Toplantıda KTEZO Başkanı Hürrem Tulga, LTB ile ortak denetimlerin gerçekleştirilebilmesi için ihtiyaç duyulan  belediye araçlarının tamiri ve akülerinin temininin, Oda’ya bağlı Kıbrıs Türk Oto Tamircileri Birliği tarafından yapılacağını, daha iyi bir Lefkoşa için Oda ve bağlı  birliklerin de LTB’ye her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

 

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.