1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. LTB İLK BÖLGE TOPLANTISINI TAŞKINKÖY’DE YAPTI
LTB İLK BÖLGE TOPLANTISINI TAŞKINKÖY’DE YAPTI

LTB İLK BÖLGE TOPLANTISINI TAŞKINKÖY’DE YAPTI

Lefkoşa Türk Belediye (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu halkı bilgilendirmek ve görüşlerini almak maksadıyla planladığı bölge toplantılarının ilkini Taşkınköy Spor Kulübü lokaline gerçekleştirdi.

A+A-

FELLAHOĞLU DOKTOROĞLU’NUN BULUNDUĞU BÖLGEDEKİ SORUNUN GELECEK KIŞ YAŞANMAYACAĞI SÖZÜNÜ VERDİ

Lefkoşa Türk Belediye (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu halkı bilgilendirmek ve görüşlerini almak maksadıyla planladığı bölge toplantılarının ilkini Taşkınköy Spor Kulübü lokaline gerçekleştirdi.

LTB’den verilen bilgiye göre, LTB Halkla İlişkiler Birimi ile Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu işbirliğinde “Muhtarlar Masası” adı altında düzenlenen toplantıda öncelikli olarak “Sivrisinek ve Genel Haşere ile Mücadele” konusu konuşuldu.

Toplantıda LTB Çevre İlaçlama ve Mezbaha Şubesi Amiri Veteriner Hekim Erkut Özgoray “Sivrisinek ve Genel Haşare ile Mücadele” konusunda bir sunuş yaptı.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu toplantıda yaptığı konuşmada geçmiş dönemin defterlerini açma niyeti olmadığını ve vatandaşlarla belediyenin bugünü ve yarınını konuşmak istediğini söyledi.

Sivrisinek mücadelesinin 3 ay gecikme ile başlatılmasından dolayı bazı sıkıntılar yaşandığını ancak yoğun çalışmalar sonucunda önemli mesafeler kaydettiklerini ifade eden Fellahoğlu, Çevre ve Halk Sağlığı Komitesi’nin kısa, orta ve uzun vadeli tedbirlerini kademeli olarak hayata geçirmeye başladıklarını vurguladı.

Yağmur sularının Doktoroğlu isimli işyerinin olduğu noktada yarattığı sorunu tamamen çözme sözü veren Fellahoğlu “Önümüzdeki kış artık böyle bir sorunla karşılaşmayacağız” dedi.

LTB Çevre ve Halk Sağlığı Komitesi üyesi Dr. Zerrin Akalın, sadece gerekli görüldüğü koşullarda ve yerlerde ilaçlama yaptıklarını dile getirdi.

LTB Çevre ve Halk Sağlığı Komitesi Başkanı Dr. İsmail Soydan da vatandaşlara pencerelerine sineklik takma ve sinekleri kovucu etkisi de olan vantilatör kullanmayı tavsiye etti.

Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu da LTB’ye “Muhtarlar Masası” oluşturarak LTB’nin belediye-muhtarlık ilişkilerini daha ciddi ve kurumsal bir kimliğe soktuğunu söyledi.

Dizliklioğlu, “Sizden Amerikan asfaltı, pırıl pırıl yerler beklemiyoruz, çevremiz temiz olsun, sinek böcek şikayetlerimiz giderilsin yeter” dedi.

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.