1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB İŞÇİSİ YARALANDI
LTB İŞÇİSİ YARALANDI

LTB İŞÇİSİ YARALANDI

LTB İŞÇİSİ YARALANDI

A+A-

Çöp variline atılan kimyasal maddenin çöp kamyonnuda pres yapılırken patlaması LTB işçisi Ercan Aka'nın yaralanmasına neden oldu.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı sosyal medyada bu konuyu şöyle paylaştı:

"Cuma gün temizlik görevlisi bir çalışanımız çöpe atılan bir kimyasal maddenin patlaması sonucu bir yaralanma geçirdi. Kendisi şu an Devlet hastanesinde tedavi görüyor. Çöpe atılacak maddelerin evsel atıklar olması gerek, diğer atıkların bu çöplerin içinde yer almaması gerekiyor. İnsan hayatını riske atmaya kimsenin hakkı yok."

LTB Belediye Meclis Üyesi Sonuç Koyuncu ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada:

Lefkoşa Türk Belediyesi çalışanı Ercan Aka, Cuma günü sabah saatlerinde Küçük Kaymaklı bölgesinde çöpe bir vatandaş tarafından atılan kimyasal bir maddenin çöp arabası tarafından preslenmesi esnasında sıvının patlaması neticesinde yüzü ve vücudu ne yazık ki bu hale geldiğini kaydetti.Gözünü kaybetme riskinin, bugün yapılan kontrollerin ardından kalmadığını aktaran Koyuncu, Bu olayın aydınlatılması ve sebeb olanların bulunması adına üzerlerine düşeni yapacaklarını ve bu süreçte kendisinin yanında ailesi olarak olacaklarını söyledi. Sonuç Koyuncu Aka'ya Allah'da acil şifalar diledi.

cop_variline_atilan_kimyasal_madde_patladi_h38283.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.