1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB İZİNSİZ VE KAÇAK TABELALARA KARŞI MÜCADELE BAŞLATTI
LTB İZİNSİZ VE KAÇAK TABELALARA KARŞI MÜCADELE BAŞLATTI

LTB İZİNSİZ VE KAÇAK TABELALARA KARŞI MÜCADELE BAŞLATTI

LTB BAŞKENT SINIRLARI İÇERİSİNDE İZİNSİZ VE KAÇAK TABELALARA KARŞI MÜCADELE BAŞLATTIĞINI DUYURDU

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB), başkent sınırları içerisindeki tüm reklam tabelalarını yakın takibe alarak, şehirdeki izinsiz ve kaçak tabelalara karşı mücadele başlattığını duyurdu.

LTB Basın Birimi’nden yapılan açıklamada, LTB Reklam Birimi tarafından sürdürülen çalışmalarda tüm işyerlerinin ışıklı ve ışıksız özel reklam levhalarının, yıllık olarak kontrol edildiği ve yeni takılan tabelaların kayıtlarının yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Belediye hudutları içindeki meydan, yol ve sokaklarda, halka açık eğlence, satış ve işyerleri ile herkesin görebileceği yerlerde asılan, gösterilen ve dağıtılan her türlü ışıklı ve ışıksız özel reklam levhası, afiş, pankart, ilan gibi görsellerin, LTB’nin iznine tabi olduğu vurgulandı.

Reklam Birimi yetkilileri, levhaların renk, şekil, genişlik ve asılış yöntemlerinin Belediyeler Yasası’nın 88.maddesi uyarınca belediye tarafından düzenlendiğini belirtti.

LTB’nin yasada bahsedilen maddelere uygun olmayan şekillerde asılan, monte edilen ve gösterilen levhaları indirme yetkisinin olduğu belirtilen açıklamada, başta reklam işiyle uğraşan şirketler olmak üzere, tüm işyerleri ve vatandaşların bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesi istendi.

 

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.