1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB, İZİNSİZ VE UYGUNSUZ TABELALARI KALDIRIYOR
LTB, İZİNSİZ VE UYGUNSUZ TABELALARI KALDIRIYOR

LTB, İZİNSİZ VE UYGUNSUZ TABELALARI KALDIRIYOR

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Lefkoşa hudutları içerisindeki izinsiz ve uygunsuz reklam tabelalarını kaldırmaya başladı.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Lefkoşa hudutları içerisindeki izinsiz ve uygunsuz reklam tabelalarını kaldırmaya başladı.

LTB Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, İşletmeler Şubesi’ne bağlı Reklam Birimi ve Zabıta Şubesi ekipleri tarafından Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’ndan başlatılan çalışma kapsamında, belediyeye ait yeşil alan ve kaldırımları işgal ettikleri önceden tespit edilen tabelalar kaldırılıyor.

Bölgesel başlatılan çalışmalar kademeli olarak tüm Lefkoşa’yı kapsayacak şekilde devam edecek.

Açıklamada, Lefkoşa sınırları içerisinde reklam tabelası takmak isteyen tüm işyerleri ve özel kişilerin Lefkoşa Türk Belediyesi’nden izin alması gerektiği anımsatılırken, izin almadan takılan tabelaların kaldırılması gerektiği, aksi taktirde LTB ekipleri tarafından kaldırılacağı uyarısında bulunuldu.

FELLAHOĞLU: “YASALAR REHBERİMİZ OLACAK DEMİŞTİK”

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, belediyeyi mali çıkmazdan kurtarmak ve idari yapılanmayı düzeltmek yanında, yasaları uygulamak gibi bir misyonları olduğunu da  belirterek, geçmiş dönemde türeyen gayrı yasal durumları düzeltilmek için yoğun bir mesai harcandığını ifade etti.

Göreve geldikleri zaman rehberlerinin yasalar olacağını hatırlatan Fellahoğlu, kimseye ayrıcalık tanımadan, yasalar ne emrediyorsa onu uygulamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.