1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LTB, PARKLARI IŞIKLANDIRMAYA BAŞLADI
LTB, PARKLARI IŞIKLANDIRMAYA BAŞLADI

LTB, PARKLARI IŞIKLANDIRMAYA BAŞLADI

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’nin elektrik borçları nedeniyle ışıklandırma sorunu yaşayan parklarla ilgili sorunun çözümü konusunda çalışmalarına hız verdiği açıklandı.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’nin elektrik borçları nedeniyle ışıklandırma sorunu yaşayan parklarla ilgili sorunun çözümü konusunda çalışmalarına hız verdiği açıklandı.

LTB Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda LTB Park, Bahçeler Trafik ve Aydınlatma Şubesi ekipleri, ışıklandırma sorunu bulunan Göçmenköy Havuz Çevresi, Sancaktar Kalebey Parkı, Kaymaklı Havuz Etrafı ve Barış Manço Parkı’nda çalışma yaptı.

Parklar, eksik direk, lamba ve armatürleri tamamlanarak kısmen aydınlatılmaya başlandı.

Kumsal Parkı’nda da çalışma başlatan LTB Park ve Bahçeler Şubesi ekipleri parktaki eksikleri tespit ederek, parkın bir kısmını aydınlattı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından tüm parkın ışıklandırması sağlanmış olacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu eskiden kalma elektrik borçları nedeniyle aydınlatma sıkıntısı olan parkların, elektrik borçlarının ödenmeye başlandığını söyledi.

Fellahoğlu parkların elektrik sorununun çözülmesi adına yaptıkları çalışmalarla taksitlendirmeye gittiklerini ve ödemelerin yapılmaya başlandığını belirterek, ancak parklarda mevcut elektrik aksamlarının da arızalı olduğunu kaydetti.

LTB Park ve Bahçeler ekiplerinin bu sorunun çözümüne yönelik yaptığı çalışmaların sürdüğünü ifade eden Fellahoğlu, elektrik arızaları giderilen parkların kısmen aydınlatılmaya başladığını belirtti.

Fellahoğlu LTB ekiplerinin aralıksız çalıştığını ifade ederek kısa zamanda parklardaki tüm arızaların giderilip, parkların aydınlatılacağını vurguladı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.